Ponedeljak, 14.03.2005.

14:58

Cukjati: I SCG u EU, jednom...

Predsednik Skupštine Slovenije Franc Cukjati kaže da će SCG jednom postati članica EU.

Izvor: Beta

Default images

Cukjati je u Beogradu izjavio da će Srbija i Crna Gora neminovno jednom postati članica Evropske unije i dodao da je Slovenija spremna da pomogne državnoj zajednici na tom putu. "Živimo u istom regionu, imamo veliki deo zajedničke istorije i pred sobom veliku budućnost. Uvereni smo da će SCG kad-tad biti u EU", rekao je Cukjati posle razgovora s predsednikom Skupštine SCG Zoranom Šamijem.

Cukjati je dodao da je Skupštini SCG ponudio pomoć Slovenije na tom putu.

Šami je posle razgovora u Skupštini SCG rekao da je glavna tema razgovora bila integracija SCG u Evropu, a da je s Cukjatijem razgovarao i o stanju na Kosovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: