Najnovije vesti
Vesti Politika
"GOSPOĐICA, GRAĐANIN, PING PONG KOCKAR" Rijaliti učesnica Kija govorila je u tv emisiji o Kosovu i EU i društvene mreže su gorele

"GOSPOĐICA, GRAĐANIN, PING PONG KOCKAR" Rijaliti učesnica Kija govorila je u tv emisiji o Kosovu i EU i društvene mreže su gorele

Rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar bila je sinoć gošća političke emisije "Hit tvit" na televiziji Pink u kojoj je govorila o Kosovu i Metohiji i EU integracijama, a njen najnoviji angažman izazavao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Kija Kockar Foto: screenshot
Kija Kockar

Društvena mreža Tviter gotovo da je eksplodirala na samo pojavljivanje Kockareve u ovoj emisiji, a onda su predmet tvitova postali njeni stavovi koje je tokom emisije iznosila.

Mišljenja tviteraša bila su podeljena, te je određeni broj njih podržavao učešće rijaliti takmičarke, dok su drugi pisali kako njoj kao nekome ko se bavi pevanjem - nije mesto u ovoj emisiji.

- Čekaj, doživeli smo da Kija Kockar sedi u emisiji baziranoj na političkoj debati i pala*udi svojom mudrošću? Želim asteroid momentalno.

- Emisija Hit Tvit na Pinku. Prepoznaćete na slici Čanka i Đukanovića, narodne poslanike. Osoba prva sa desne strane je Kija Kockar ! U uvodu je napravljen kratak osvrt na oslobođenje Beograda... Kija Kockar ima nešto da kaže na tu temu!!! Ovo je dno ! Nema dalje!

- Želudac me zaboleo!!! Kija Kockar komentarise Vladimira Putina i odnose Rusije i Srbije.

Ovo su samo neki od komentara tviteraša koji smatraju da rijaliti učesnici, a sada pevačici nije mesto u političkoj emisiji.

Komentarišući odluku EU da ne otvori pregovore sa Severnom Makedonijom i Alabnijom, Kockareva je istakla da su se naše komšije naivno nadale pristupu.

- Kada sam gledala ovo to mi je čist mamac, štap i šargarepa. Kao da oni ne žive tu blizu nas i da ne vide šta mi sve radimo da bismo ušli u EU, a ne daju nam. Toliko smo razvijeniji od Albanije i Makedonije, a ništa se ne dešava. Ja kao građanin laički rečeno, ne znam zašto mi trčimo u tu EU, kada od toga za par godina neće biti ništa. Ja se ne slažem da mi treba da uđemo u EU, jer budućnost EU neće biti tako svetla. Smatram da oni to što rade rade da destabilizuju Balkan. Nas već jesu, sad malo njih. Njima to odgovara kao jedna ping - pong loptica, hoćemo nećemo, pa od toga ne bude ništa - rekla je rijaliti učesnica u emisiji.

Pojedini stavovi Kockareve poput toga da Srbija ne bi trebalo da uđe u EU, ili da je namera Zapada da destabiliše Balkan naišli su na ogromnu osudu i postali su predmet tviter rasprava.

- Politički analitičar gospođa gospođica građanin ping pong Kockar- glasio je jedan od komentara.