Jelenić odgovorio Novom Beogradu: Gomila laži i gluposti

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić ocenio je optužbe iz VK Novi Beograd na njegov račun kao "gomilu laži i gluposti".

Vaterpolo klub Novi Beograd uputio je otvoreno pismo Jeleniću u kojem je izneo nezadovoljstvo njegovim radom, posebno kada je u pitanju tretman srpske lige i raspoređivanje novčanih sredstava koje je VSS dobio od države.

"Šta da kažem? Gomila laži i gluposti", rekao je Jelenić Tanjugu iz Budimpešte, gde se trenutno nalazi, uoči sutrašnjeg žreba za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Kada je u pitanju "sporna registracija" Petra Tomića, koju takođe spominju iz VK Novi Beograd, Jelenić kaže da je stvar jasna.

"Pravila su jasna, Partizan ima pravo žalbe i tu ništa nije sporno", objasnio je Jelenić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво