U dva dana dve saobraćajke, TEŠKO POVREĐENI DETE I TINEJDŽER

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.10.2019 - 11:19

Tokom proteklog vikenda, u selu Oraovica u opštini Preševo, dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe teško povređene, među njima i petogodišnje dete, saopštila je policija u Vranju.

Povređeni prebačeni u KC Niš FOTO: D. Ristić/OK Radio Povređeni prebačeni u KC Niš FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema podacima iz policije, u subotu, u selu Oraovica, „opel corsa“ vranjskih registarskih tablica, za čijim volanom je bila žena stara 28 godina, sletela je sa kolovoza i udarila u betonski stub.
 
Tom prilikom, teško je povređeno petogodišnje dete koje se nalazilo u vozilu.
 
Nakon prve pomoći u Domu zdravlja Preševo, dete je transportovano u ZC Vranje, a potom i u Klinički centar u Nišu.
 
Dan kasnije, na seoskom putu u Oraovici koji vodi ka Oraovičkom jezeru, dogodio se sudar „seata ibiza“ i BMW-a, oba vranjskih registarskih oznaka.
 
Teške telesne povrede zadobio je putnik (16) suvozač u „seatu“, dok su lakše povređeni još jedan putnik u „seatu“ i suvozač u BMW-u.
 
Njima je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Preševu, dok je teško povređeni prebačen u ZC Vranje, a odatle u Klinički centar u Nišu.
 
Uviđaj na licu mesta obe nezgode izvršili su pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, kažu iz Policijske uprave Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: