UŽASNA SUDBINA: Majku silovatelja napastvovao otac!
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS

UŽASNA SUDBINA: Majku silovatelja napastvovao otac!

Crna Hronika -

Danijela S. je prošle nedelje prijavila svog sina policiji nakon što joj je ćerka iz drugog braka priznala da ju je dvaput silovao

Danijela S., majka mladića Danijela S. (22), koji je izvršio samoubistvo vešanjem u selu Gornje Krnjino kod Babušnice nakon što je dvaput silovao maloletnu polusestru, i sama je bila žrtva napastvovanja, i to rođenog oca, tvrde meštani.

Podsetimo, Danijela S. je prošle nedelje prijavila svog sina policiji nakon što joj je ćerka iz drugog braka priznala da ju je dvaput silovao. Kada je Danijel S. saznao da ga je majka prijavila, kao i da je lekarski pregled potvrdio da je devojčica silovana, on se obesio u šupi neposredno pre nego što mu je na vrata zakucala policija.

- On je pre ovoga bio s majkom u Vojvodini, gde su brali jabuke u nadnici. Malena J. R. ostala je u selu s rođakom, a brat se vratio ranije da bi je pričuvao. Nikome nije bilo ni na kraj pameti da je on zlostavlja - pričaju meštani i dodaju:

- Inače, ovo nije prvi slučaj seksualnog zlostavljanja u toj porodici. Navodno je i njihov deda robijao jer je silovao njihovu majku. Danijel je pričao da to nije istina i da mu je namešteno - kazali su naši sagovornici. Brat silovatelj juče je sahranjen u rodnom mestu.

Kurir.rs/J. I. foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track