Vratio se Žofri Lovernj, Fenerbahče postao silan

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.10.19. | 13:53

Bez Kalinića i Štimca jedan od najboljih timova Evrope siguran protiv Bahčešehira – 74:60

Poraz od Crvene zvezde, u okviru drugog kola Evrolige, odavno je zaboravljen. Fener se vratio trijumfom protiv Baskonije, a uspon forme potvrdio je danas u okviru turskog prvenstva. Tim Željka Obradovića je prilično lako slavio protiv Bahčešehira – 74:56.

Najvažnija vest za navijače i stručni štab Fenera glasi: u ekipu se posle odsustva zbog povrede vratio francuski centar Žofri Lovernj. Nekadašnji centar Partizana ujedno je bio i najraspoloženiji pojedinac u redovima domaćeg tima. Za 22 minuta na parketu Lovernj je upisao 13 poena i skupio pet skokova.

Izabrane vesti

Zbog pravila o broju stranaca u mečevima turskog prvenstva Željko Obradović nije skidao Nikolu Kalinića i Vladimira Štimca. Odsustan je bio i prvi centar tima Jan Veseli. I bez nabrojanih igrača Fener je upisao laku pobedu. Bez mnogo potrošnje.

Tim iz azijskog dela Istanbula oslanjao se na dobru odbranu. U prvoj četvrtini gosti su postigli samo sedam poena. Pored pomenutog Lovernja, bolji od ostalih u redovima Fenera bio je Kandan Berkaj sa 12 poena. Posle burtalne partije u Evroligi Nando De Kolo se zaustavio na sedam, uz podatak da Francuz nije pokušavao izvan linije 6,75.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara