Beograd

Knjiga “144 ljubavne kombinacije” Ane Rakić Đuričić na Sajmu knjiga u Beogradu

Ana Rakić Đuričić, prvi i za sada jedini astropsiholog u Srbiji, promovisaće svoju knjigu “144 ljubavne kombinacije” na Sajmu knjiga u Beogradu

O Ljubavnoj astrologiji razgovaraju deca u obdaništu. A živeti bez Astrologije je – savršeno moguće. I živeti bez kulture je – moguće.

Važan deo Kulture je psihologija koja je, u osnovi, nauka “o upoznavanju” čoveka. Upoznavanje sebe, onih koje volimo i onih koje ćemo, možda, zavoleti – lepše je, a i lakše – kada nam Astro-psihološki profil pomogne “prvim korakom” na tom putu.

O ljubavnim mogućnostima misle, a i govore – svi. Deca govore emocijama – a ne znanjem… i stoga su deca „slatka“.

Kada razgovaraju odrasli – onda se, bar neko osnovno, Znanje – svakako očekuje. Osnova kulture je – takozvana “opšta kultura”. Opšta kultura znači razumeti o čemu se, uopšte, radi.

flajer-knjiga

Fenomen Ane Rakić – Đuričić – kao astrologa

Onim što je Ana pokazala u astrologiji (ne samo ovom knjigom već i celokupnim svojim radom) ona zaista zaslužuje da je nazovemo fenomenom.

Fenomen – u smislu retke pojave kojima smo kao čovečanstvo ponekad nagrađeni.

Psihologija i astrologija dele sudbinu nauka čiji predmet proučavanja prevazilazi nauku kakvu je poznajemo u današnjem smislu.

One su više i to mnogo više, nego, što nauka na današnjem nivou može da prepozna, potvrdi, obrazloži i primi u svoje okvire.

Psihologija je nauka o duši (grčka rec “psihi” znači duša, a “logos” – nauka), u modernom naučnom sistemu koji “Duši” čak i ne priznaje postojanje.

Astrologija je u sličnoj situaciji. jer se u zvaničnoj nauci ne priznaje mogućnost uticaja položaja zvezda u trenutku rođenja – na sudbinu. (a, i o samoj “Sudbini” se naučno ne govori).

Za Anu možemo reći da je ona deo grupe velikih astrologa koji čine za astrologiju ono što su, npr. – braća Wright učinila za vasduhoplovstvo. Pomenuta “grupa” Astrologiju afirmiše, dokazuje i čini je upotrebljivom i korisnom… I, poput braće Wright – poklanja nam LET.

Iz Predgovora / recenzije knjige – od Katarine Kerekeš, psihologa i spisateljice)

Knjgu možete kupiti u knjižarama “VULKAN” I “DELFI”, ili poručiti direktno preko sajta na e mail:[email protected].

Kako spasiti vezu u skladu sa astrologijom

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

171 Shares
171 Shares
Share via
Copy link