Horoskop za 20. oktobar

Zabava - Nedelja 20.10.2019 - 03:08

Škorpija danas uživa, Jarac traži pomoć na poslu a Rak ne veruje ljudima

Horoskop za 20. oktobar. Uživajte FOTO: Mondo Horoskop za 20. oktobar. Uživajte FOTO: Mondo
Ovan
Budite posvećeni partneru. Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza. Potrudite se da napravite plan rada za danas i da se držite istog.
 
Bik
Aktivno Vam je polje posla i imate prilike za nove kontakte. Priliv novca je očekivan, pa nema razloga za brigu. Imate dosta prilika da pokažete koliko ste vredni. Budite ambiciozniji.
 
Blizanci
Nemojte da se premarate. Ne osećate se baš najbolje danas. Uradite samo ono što je prioritet, a ostatak dana odmarajte.
 
Rak
Pokažite emocije partneru. Slobodni, moguća je neka avantura. Ne treba da imate previše poverenja u druge ljude, zadržite danas sve bitne informacije za sebe.
 
Lav
Nađite više vremena za ljubav, ne morate samo da radite. Vidite se sa prijateljima. Imate dosta ideja, ali razmislite koje možete da sprovedete u delo.
 
Devica
Pravite dogovore sa kolegama na poslu. Organizujte se bolje. Moguć je kraći poslovni put, ako imate priliku za to ne propuštajte je.
 
Vaga
Romantični ste. Nemojte ulaziti u rasprave sa partnerom, nego napravite kompromis. Budite kreativniji na poslu.
 
Škorpija
Osećate se odlično danas. Dobra je komunikacija sa osobom koja Vam se dopada. Ne zaboravite da platite račune na vreme.
 
Strelac
Sve je dobro u vezi, ali budite otvoreniji prema partneru. Danas ste prilično stabilni i sve ide kako ste zamislili. Skloni ste kompromisima.
 
Jarac
Moguć je flert sa osobom sa posla. Imate previše obaveza, pa ne stižete da se vidite sa prijateljima. Pitajte kolege za pomoć i sigurno će Vam izaći u susret na poslu.
 
Vodolija
Nemojte se nervirati ako Vas neko kritikuje na poslu. Moguć priliv novca. Bavite se sportom, energični ste i bićete bolje posle neke aktivnosti.
 
Ribe
Komunikativni ste. Sve Vam ide od ruke na poslu. Mogući su problemi sa varenjem danas.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: