Ono kad si dominantan, a ne možeš da ga daš...

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.10.19. | 18:22

Statistika iz Lučana na strani Partizana

Individualni kvalitet u korist Partizana. Plus, crno-beli igraju dopadljiv fudbal. Prijemčiv, može da se gleda, za razliku od onog tokom minule dve sezone, ali ima dana kad lopta, koliko god da su dobri u polju, neće u mrežu. Tako je bilo u 12. kolu Superlige, pošto je favorit dominirao u svim aspektima fudbala, a na kraju je – poražei!?

Broj udaraca ka golu (20:1), broj šuteva u okvir gola (9:1), broj kornera (11:4), broj odbrana golmana (1:9)... Sve je ove subote bilo na strani tima Save Miloševića, međutim...

Izabrane vesti

Fudbal se igra za golove, a tu je osvajač Kupa Srbije zatajio. Stvorio je dovoljno šansi da bi osvojio tri bioda, ali je uglavnom zbog nepreciznost Umara Sadika – neshvatljivo propustio dva zicera u drugom delu i jedan u prvom – poražen drugi put u prvenstvu, te sad zaostaje sedam bodova za liderom Crvenom zvezdom.

S druge strane, Mladost je upisala tek prvu pobedu nad Partizanom posle 1998. Njen autor je Lazar Jovanović, ali zalsuge idu i golmanu Zlatku Zečeviću za nekoliko fenomenalnih odbrana. Na kraju je Jovanović poentirao iz odbitka, što je suštinski druga šansa koju su Lučanci imali na utakmici – tu prvu isti igrač nije iskoristio samo sekund ranije na centaršut Nikole Lekovića – tako da ostaje nejasno zašto statistika ne računa taj pokušaj domaćina.

Uglavnom, ne menja stvar.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara