Derbi bez pobednika, fantastičan gol Pareha spasio Valensiju poraza u Madridu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.10.2019.
17:54
Izvor: Sportske.net

Interesantna predstava na "Vanda Metropolitanu".

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Bez pobednika u duelu Atletiko Madrida i Valensije, bilo je 1:1 u veoma uzbudljivoj završnici gde je Valensija stigla do boda.

Atletiko je bolje počeo utakmicu, imao je šansu preko Partija, a uzvratio je Čerišev na drugoj strani kada je golman Oblak uspeo da odbrani šut.

U 34. minutu upravo Denis Čerišev je bio taj koji je igrao rukom u kaznenom prostoru, a i nakon što je konsultovan VAR sudija je ostao pri svome, penal za Atletiko koji je iskoristio Dijego Košta.

Sve se večeras vrtelo oko Denisa Čeriševa, on je imao još jednu šansu u 54. minutu kada je fantastično šutirao, ali je lopta pogodila prečku.

Silesen je dobro odbranio udarac Lemara iz slobodnog udarca, potom i šut Santjaga Arijasa, Atletiko je bio bolji u drugom delu drugog poluvremena.

Usledio je veliki problem za Atletiko, Žoao Feliks je morao van terena, a Simeone nije imao više prava na izmenu, pa je ostao sa igračem manje. Valensija je odmah došla do gola iz slobodnog udarca i to preko Danija Pareha, bio je to sjajan šut.

Mogao je Pareho da postigne novi gol, ali je Oblak u narednom napadu bio na visini zadatka.

Ostala je i Valensija sa igračem manje u polju pošto je nakon VAR-a sudija dodelio crveni karton Li Kangin, ali nije bilo dovoljno vremena do kraja da se bilo šta promeni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke