Šta je trenera Rada iznerviralo sinoć na ''Marakani''? Posle objašnjenja, imao je lepu poruku za Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
subota 19.10.2019.
14:22
Izvor: Sportske.net

Vrlo brzo se iznervirao, ali...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Rad nije sinoć uspeo da napravi iznenađenje na ''Marakani'', poražen je od Crvene zvezde sa 3:1, ali ipak nije ostavio loš utisak.

U najkraćem, to je i zaključak trenera ''Građevinara'' Dragana Radojičića, kome je utisak pokvario rano primljeni gol.

''Čestitam Miloju i Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Oni jednostavno nisu naš rang, mnogo su kvalitetniji. Odigrali su jako dobro.

Veoma brzo smo primili gol što me iznervira, izbaci me iz takta... Neke naše zamisli su tako pale u vodu, ali bila je dobra naša reakcija posle toga.

U poslednje dve nedelje smo rešili da podmladimo ekipu, da neke igrače gurnemo u vatru i tose pokazalo kao pun pogodak. Nadam se da će se to videti i na narednim utakmicama sa ekipama koje su u našem rangu i da ćemo krenuti u 'žetvu' bodova.

Dali smo maksimum, čestitam momcima na sjajnom zalaganju, vratili smo se u meč smanjili na 2:1, ali Zvezda nas je kaznila, mogla je da nas kazni i još jednim golom. Mislim da je na kraju korektan rezultat, možda malo previsok, ali dobro, šta je tu je'', istakao je Radojičić.

Na kraju je poželeo Crvenoj zvezdi mnogo uspeha u nastavku takmičenja u Ligi šampiona, i to već u utorak u Londonu.

''Miloju i Zvezdi zaista sve čestitke do sada, na ovome danas i puno sreće u utorak u Londonu, da se vratite kao pobednici i da nas sve zajedno obradujete'', poručio je Radojičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 19.10.2019
17:09

Sad lepo Grobari, preselite se na vaše vesti da mudrujete, tugujete i žalite se, Zvezda je na +7. Utakmica u Lučanima je završena gde se dogodila još jedna "oružana pljačka" Partizana.

avatar
Dorotej
Saturday, 19.10.2019
16:26

Pa ovo je postao cirkus. Navijači Partizana udarili debatu o Zvezdi. Više čuče na našim vestima nego o svom klubu. Pa jeste, tamo je monotonija, kuknjava, naricanje, čovek postane depresivan.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
14:34

Šta drugo može da izjavi trener koji skloni najboljeg štopera Jagodina i ubaci umesto njega Nikolića poniklog u Brodarcu preko koga zvezda stvori sve moguće šanse dok nije onda umesto odličnog Ilića ubacio Kasalicu koji je takođe ostavljao samog Gobeljića i tako rešio utakmicu. Vidimo da trener rada nije zadovoljan što zvezda nije iskoristila te njegove odluke u dovoljnoj meri pa je na kraju "samo" 3:1 za zvezdu. Naravno kao prosečan zvezdaš prezadovoljan je suđenjem, šta ima veze što je novi zvezdanaesterac, što Rodić nije isključen i što je zvezda još jedan gol dala uz pomoć (b)ruke.

avatar
Dorotej
Saturday, 19.10.2019
16:28

Neverivatno si pronicljiv. Sve vidiš, sve znaš, mudro zboriš, milina te je čitati.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 20.10.2019
13:19

Došao si da braniš zvezdanaesterce petokrake protiv Inđije, Napretka i rada, 4 zvezdanaesterca na samo 3 utakmice? Vidiš kako sam tebe lako provalio da si isti kao i ostali, iako si se lukavo skrivao kao da si realan.

avatar
Man united
Saturday, 19.10.2019
17:38

Како је то Јагодић најбољи кад је Николић одиграо највише утакмица од свих штопера? Објасни ми то, молим те!

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
14:25

Dali su vam dva neregularna gola, a ti cutis? Jeste da ni za vas nije bio penal i da je bio mozda penal koji nije sviran za njih (mozda jer nisam video tu situaciju, verujem da cak i jesu u pravu sto se bune), ali, na SVAKOJ je*enoj utakmici je ista prica!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
14:31

Bio je penal za rad. Podlakticom ga je zakačio po stopalu.

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
13:48

Moguce i da nije za crveni jer kazu da je sad penal dovoljna kazna i da ide samo zuti. Po mom misljenju, jako glupo pravilo jer postoje neki prekrsaji koje ne mozes da NE kaznis iskljucenjem, ali, hajde, ni prvo, ni poslednje takvo- nebulozno.

avatar
Dorotej
Saturday, 19.10.2019
16:36

Ti si dečko pravo "oko sokolovo". Čuj, podlakticom ga zakačio po stopalu. Uvek ti uspe da me nasmeješ i zbog toga ti se iskreno divim. Za razliku od tebe ovaj BUNT BRE je stvarno simpatičan dečko. Ima želju po objektivnosti, ali ga koči to što je u pitanju Zvezda.

avatar
Dorotej
Saturday, 19.10.2019
16:32

Ma nemoj da se jediš. To je samo igra. Problem vas navijača Partizana da je vama fudbal postao više od igre zbog Zvezde, pa trpite li trpite. Izedoste se načisto. Saosećam sa vama ako vam to nešto znači.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
14:58

P.S. Da li je zvezda ostecena za penal (nad marinom ako se ne varam) pred sam kraj prvog poluvremena?

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
14:54

Ne znam, recimo da je to pola-pola. Poenta je da u mozda jedan posto utakmica bude vise odluka na stetu zvezde nego na stetu njenih rivala, ja ne znam kako oni misle da moze ovako i dalje...