Viktor Savić o penalu: Svi znate da sam zvezdaš, ali ovo je sramota (VIDEO)

Novosti online

19. 10. 2019. u 11:37

Ako iko ikada odluči da ide i protestuje ispred FSS bilo Grobar ili Delija ili ko god. Neka računa na mene - poručio je Savić

Виктор Савић о пеналу: Сви знате да сам звездаш, али ово је срамота (ВИДЕО)

Viktor Savić Foto: N. Paraušić

Crvena zvezda je savladala Rad na stadionu “Rajko Mitić” rezultatom 3:1, ali se najmanje pričalo o samoj utakmici.


Dosta polemike je izazvala odluka sudije Maksimovića da pri rezultatu 1:0 dosudi penal za crveno-bele posle duela golmana Markovića i Rodića.



Posle svega što se dogodilo na društvenim mrežama se oglasio i poznati glumac Viktor Savić.


- Svi znate da sam zvezdaš i evo da skapirate više i mene (nas) je sramota zbog svega ovoga u našem fudbalu. Ako iko ikada odluči da ide i protestuje ispred FSS bilo Grobar ili Delija ili ko god. Neka računa na mene - poručio je Savić.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

baywatch

19.10.2019. 12:04

Kad uhvatim vremena, uzecu da analiziram sve superligaške utakmice od '92/93 pa do danas. Cilj analize, utvrditi broj penala dosuđenih u korist blizanaca, i poređenje u odnosu na ostale timove iz lige. Kad završim, istu ću da prikazati javnosti. Stvarno, sramota. Ajde sudija, ali fudbaler koji se bacio u bazen. Gde je fer play?

baba

19.10.2019. 12:06

Pa golman ga nije ni pipnuo, a igrač uvežbano odglumio pad?! Sudija je trebalo d anjega kazni crvenim kartonom! Za nauk svim drugima folirantima.

Професор 0.6

19.10.2019. 12:39

Свака част момчино. Има наде за нас као друштво у целини. .

Licemerje i lažno poštenje

19.10.2019. 13:29

Što se nisi tako bunio kad je Zvezdi poništen čist gol u derbiju? Što se nisi pobunio za isti takav penal za Rad? Za nedosudjene penale Voždovcu protiv Partizana?

Marko

19.10.2019. 14:42

@Licemerje i lažno poštenje - Zvezdi NIJE ponisten gol na derbiju iz vrlo prostog razloga. Sudija je prekinuo PRE nego sto je ugurana u mrezu

dobri irac

19.10.2019. 15:58

Svi ste pametni kad odgledate snimak po 10 puta.Stavite se u ulogu sudije kada treba u trenutku odluciti.Ja sam za oba penala bio ubedjen da jesu i tek kada sam par puta odgledao snimak bio sam u dilemi..A ti Viktore nisi bas pametan posle ove izjave.Bolje bi ti bilo da pricas o pozoristu a ne o fudbalu u koji se ocigledno ne razumes.

Mare

19.10.2019. 16:34

Pa da je Zvezdina pobeda odlucena uz ovaj penal ajde i izrazi neke sumnje.Ali odakle novinarskog duha pa ovako nebitnim likovima, da, se daje prostor u medijima i raspirivanje ovakve “umerene”mržnje.Ej, cela glumačka postavka nove generacije bukvalno ne vredi ni stotinu Gagija ili Marka Nikolića.

Marek

19.10.2019. 21:15

Kada napises da ti niko u blizoj porodici ne podrzava i ne navija ni za jedne ni za druge i da osecas zadovoljstvo zbog toga, komentar ne bude objavljen. Ni ovde ni bilo gde drugde. Da li je penal, nije penal, da li je izasla, nije izasla.. koga to uopste briga? Pitanje je, zasto niko osim tog dvojca, od raspada velike zemlje, nije uspeo ni da primirise osvajanju titule? Slucajno? Nista ne postoji osim Beograda? Veliki ste navijaci klubova koji stalno pobedjuju. Svaka cast ljudi.

неимени

19.10.2019. 22:39

@Marek - Па и није баш тако. Освојио је Обилић, а та је пљачка била у рангу оних пљачки у Шајберово доба, ако не и гора. Уосталом да ли ти стварно верујеш да су прволигаши из Србије стално покрадени од Звезде и Партизана. Већина тих клубова нису били ни у дрогој лиги сфрј. Фудбал се игра тамо где има пара, односно тамо где има навијача. Тврдити да сте покрадени само зато шио ништа не освајате, тиме се баве само навијачи и функционери Партизана, а у сфрј је то био омиљен спорт Хајдука и Динама.