Iznenađenje za Inter: Mančester ima klauzulu da zadrži Matića

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.10.19. | 10:11

Đavoli mogu da produže ugovor do leta 2021.

Sve su u Interu bili spremili da dovedu Nemanju Matića u januarskom prelaznom roku. Računali su da mu ugovor ističe na leto i da Englezi neće mnogo novca tražiti. Pogotovo što je srpski reprezentitac pao u drugi plan.

Ali danas Korijere delo Sport je otkrio da Matić ima u ugovoru sa Mančesterom klauzulu po kojoj Junajted može bez problema da mu produži ugovor do juna 2021. godine. Ako želi. A, onda bi se pevala druga pesma kada je visina obeštećenja u pitanju.

Izabrane vesti

Jasno je da Solskjer ne računa na Matića kao startera, ali to ne znači i da je spreman da ga pusti po svaku cenu, da mu nije potreban kao alternativa u timu. Zbog toga su u Interu sada na žeravici, jer nisu više sigurni, dok ne opipaju puls Englezima, da li ima smisla krenuti u „napad“ na Nemanju.

A, Interu tek sada gori pod nogama posle povrede Stefana Sensija. Sredina terena je oslabljena, sada nema dovoljno ni kvaliteta, ni kvantiteta. Pojačanja su hitno potrebna, čim se otvori „market“ u januaru. Nemanja Matić ostaje prvi pik Antonija Kontea, pitanje je samo pod kojim uslovima će Inter moći da ga dovede.

Srpskom fudbaleru se ide iz Mančestera, to je evidentno, čim je pao u drugi plan i rado bi se pridružio nekadašnjem treneru Konteu. Ipak, kod Junajteda su i so i pogača...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara