NAJAVA DANA (subota, 19. oktobar): Od Lučana, preko Dortmunda, do Rima, Madrida, Sankt Peterburga...

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.10.19. | 08:02

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju ove subote...

MLADOST LUČ. – PARTIZAN, 15.00
(Fudbal, Srbija 1)

U minulih 11 meseci sa stadiona u Lučanima sva tri boda odneli su samo Crvena zvezda i Vojvodina, što ukazuje na to koliko nade polaže u domaći teren. Ipak, od deset poslednjih prvenstvenih mečeva ekipa Gorana Stanića slavila je tek na dva, tako da ne bi trebalo da bude većih problema za Partizan.

Izabrane vesti

DORTMUND – M'GLADBAH, 18.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Uzlet Ždrebaca trebalo bi uzeti sa rezervom, pošto su sve pobede ostvarili protiv klubova iz donje trećine tabele, dok su iz mečeva sa RB Lajpcigom i Šalkeom, koji su u gornjem domu, izašli sa svega jednim bodom. Dortmund je dobio prethodnih osam međusobnih susreta, odnosno pet na Signal Iduna Parku. Zato vam ipak predlažemo keca, kao i GG3+ i KMB 1&GG.

LACIO – ATALANTA, 15.00
(Fudbal, Italija 1)

Inzagi neće moći da računa na suspendovanog Lukasa Leivu, koji je dobio crveni karton u prošlom kolu. Njegov kolega Đan Pjero Gasperini nije siguran da li će na raspolagnju imati Duvana Zapatu, koji je povređen. Ovde nijedan ishod nije za odbacivanje, međutim, čini nam se da je kec ipak najrealniji, a očekujemo i golove na obe strane.

ATL. MADRID – VALENSIJA, 16.00
(Fudbal, Španija 1)

Simeone će imati skoro ceo tim na raspolaganju osim Stefana Savića. Najavljuje se najofanzivnija moguća postava Atletika sa Moratom i Dijegom Kostom u špicu i Feliksom kao podrškom. Posle lomova u klubu i odlaska trenera Marselina, Valensija se konsolidovala i u prethodna dva kola zabležila dve pobede.

ZENIT – ROSTOV, 18.00
(Fudbal, Rusija 1)

Od Zenita se svake sezone očekuje borba za trofej, tako da nema prostora za bilo kakve izgovore. Ipak, Rostov je u prethodnom kolu dobio jednog od favorita za najviši plasman – ekipu CSKA, i to usred Moskve, i domaći moraju da budu oprezni. Isto važi i za vas, pa ukoliko sumnjate u keca, opredelite se za golove na obe strane.

KRU – SVINDON, 16.00
(Fudbal, Engleska 4)

Kru je, uz Iksiter, vodeći na tabeli posle 13 utakmica sa ukupno 26 bodova, pet više od Svindona. Na strani su izrazito uspešniji, a valja istaći da problema sa realizacijom nemaju. Kru je najefikasnija ekipa lige, mada joj defanzivni deo nije za pohvalu. Ni najmanje. Na tu kartu će igrati Svindon, koji u svojim redovima ima trenutno najboljeg strelca takmičenja Eojna Dojla.

STANDARD – GENK, 18.00
(Fudbal, Belgija 1)

Genk je pauza isekla u momentu kada je bio u dobroj formi. Na četiri poslednje utakmice zabeležio je tri pobede i remi, pa se u ovom klubu nisu baš obradovali što su morali na dvonedeljni odmor. Problem za Standard je činjenica da u dve prethodne sezone nije uspeo da pobedi Genk.

BENEVENTO – PERUĐA, 18.00
(Fudbal, Italija 2)

Mali broj golova trebalo bi da bude sigurica. Benevento tako igra. Na šest od sedam njihovih utakmica došlo je 0-2. Ali kao kontrateza tu je tradicija – na tri prethodna međusobna okršaja palo je dosta golova: Benevento je slavio dva puta (4:2 i 2:1), Peruđa jednom (4:0).

KLUŽ – UNIVERZITATEA, 19.30
(Fudbal, Rumunija 1)

Na pet od šest prethodnih gostovanja tim iz Krajove odigrao je GG. Kluž je „otišao” u 3+ na svakom od četiri poslednja susreta, pa iz tog ugla gledano golova ne bi smelo da fali.  Domaćinu, međutim, ide uloga velikog favorita. Jer pazite, gost u njihovim duelima gol nije dao na sedam utakmica zaredom?!

MORNAR - PARTIZAN, 17.00
(Košarka, ABA 1)

Barani igraju uvek vrlo motivisano protiv crno-belih kod kuće. Igokeu su napunili trojkama, tako da Partizan mora da bude spreman za ovaj izazov. Videćemo da li će na ovoj utakmici igrati Rašon Tomas koji je poslednju utakmicu odigrao još protiv Venecije, jako je bitan za ekipu Andree Trinkijerija i dosta će zavisiti od toga da li će on biti na parketu ili ne. Od četiri poslednje utakmice, Partizan je dobio tri.

***kvote su podložne promenama

(Foto: MN press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara