Golman Rada Marković: I neki igrači Zvezde su priznali da nije penal

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.10.19. | 23:27

Vidi se i na snimku da nije bilo kontakta, tvrdi čuvar mreže Građevinara

Novo kolo, nova priča o spornim penalima. Na Marakani su bila dva, jedan u korist Zvezde, drugi u korist Rada. I dok Milan Rodić, defanzivac crveno-belih, tvrdi da je sudija bio u pravu kada je pokazao na belu tačku, jer ga je golman Građevinara oborio, drugi akter te situacije, Dušan Marković tvrdi suprotno.

Štaviše, čuvar mreže Rada je novinarima posle utakmice rekao kako su i pojedini fudbaleri Zvezde priznali da penala – nije bilo.
Mislim da je istina tol što su i neki njihovi momci rekli da nije bilo kontakta, što se vidi i na usporenom snimku i na televiziji, ali šta da se radi. To je odluka sudije i mi ne možemo da utičemo na to. Isto tako mislim da je kod trećeg gola bila ruka, to sam ubeđen i mogao bih da garantujem. Voleo bih da vidim usporeni snimak kod tog gola”, rekao je Marković, prenosi Telegraf.

Izabrane vesti

Mladi golman Rada je posle meča poželeo sve najbolje Crvenoj zvezdi u predstojećoj utakmici sa Totenhemom.
Što se tiče utakmice sa Totenhemom, ja sam uvek na srpskoj strani, za naš fudbal. Nadam se da će Zvezda pokazati najbolje izdanje i u dobrom svetlu predstaviti našu zemlju”, poručio je Dušan Marković.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara