Milojević: Drago mi je da smo reagovali nakon dva poraza, pokazali smo odličnu energiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.10.19. | 22:27

Trener Mege bio je izuzetno zadovoljan prikazanom igrom protiv Zadra

Ekipa Mege večeras je na domaćem parketu upisala prvu pobedu u novoj sezoni regionalne ABA lige. Odlično su momci Dejana Milojevića odigrali, naročito u drugom poluvremenu i na kraju Zadar poslali kući sa čak 24 poena "zaostatka" - 98:74.

Naravno, strateg Mege mogao je da bude izuzetno zadovoljan prikazanim večeras na Novom Beogradu. Njegova ekipa delovala je znatno drugačije u odnosu na prva dva meča protiv Cedevita Olimpije i FMP-a.
"Izuzetno sam zadovoljan današnjom utakmicom i energijom. Malo smo lošije ušli šuterski u utakmicu, ali drugo poluvreme je bilo veoma dobro. Drago mi je da je ekipa reagovala dobro nakon dva poraza, nije to ni bio toliki problem, jer su Cedevita i FMP odlične ekipe", istakao je Milojević.

Izabrane vesti

Sa druge strane, trener Zadra, Ante Nazor, sportski je prihvatio poraz i čestitao Megi na zasluženoj pobedi. Kaže da je ključ utakmice bio u previše promašenih zicera njegove ekipe i dobroj seriji u koju je domaćin ušao u nastavku.
"Čestitao bih protivniku na zasluženoj pobed. Bilo je trenutaka kada smo parirali, pogotovo u prvom poluvremenu. Nakon toga smo bili u potpunosti indisponirani, promašili smo dosta zicera i slobodnih bacanja. Mega je ušla u dominantnu seriju, a mi nismo pokazali dovoljno karaktera da se u utakmicu vratimo"zaključio je Nazor.

Piše: Srđan TODOROVIĆ
Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara