Saznajte zašto sve više lekara i pacijenata koristi ovu inovaciju u medicini

Saznajte zbog čega sve više lekara i pacijenata koristi Stetoskop.info Booking servis za onlajn zakazivanje pregleda kod lekara u privatnoj praksi. Više o tome je za Happy TV govorila osnivačica Stetoskopa, Milica Milošević.

- Stetoskop je stručni medicinski portal koji postoji već 15 godina. Kada kažemo stručni medicinski portal, mislimo na portal gde su lekari objavljivali svoje stručne medicinske radove, tekstove, i u rubrici pitajte doktora odgovarali na pitanja pacijenata, pa možemo da kažemo da imamo 150.000 postavljenih i odgovorenih pitanja za ovih 15 godina. Vremenom, kako se razvijao internet, prepoznali smo potrebu pacijenata koji nam se svakog dana obraćaju sa različitim pitanjima, da im pomognemo u zakazivanju pregleda kod lekara koje ne mogu da nađu privatno, ili imaju više informacija, žele da zakažu pregled iz inostranstva ili nekog drugog grada pa im to baš nije lako, objasnila je Milošević.

Stetoskopov tim je na osnovu višegodišnjeg iskustva uočio gde ima mesta za napredak u pružanju usluga kako lekarima tako i pacijentima, i svoju energiju počinje da ulaže u razvoj internet inovacije - Stetoskop.info Booking servisa, koji svakim danom koristi sve više lekara i pacijenata.

- U Srbiji ima oko registrovanih 36.000 lekara, da pretpostavimo od toga oko 6.000 radi u privatnoj praksi. Njih nema beskonačno mnogo, to je određen broj lekara i većina njih je angažovano i u državnoj praksi, što znači da oni imaju nekoliko sati dnevno da rade, i u tom smislu, oni jesu prebukirani. Brzina vremena je takva, da vi možda želite da odete privatno kod lekara, obzirom da je u državnim ustanovama malo duža procedura i lakše je da do specijaliste dođete u privatnoj praksi. Ljudi su zaista u problemu kada im hitno treba specijalista određene oblasti, da pronađu tog lekara, istakla je Milošević.

Stetoskopov servis funkcioniše i onlajn i oflajn. Do lekara možete doći na sajtu stetoskop.info ili pozivanjem kol centra (063 687 460). Za više informacija pogledajte video u nastavku.

Za Stetoskop.info Miloš Đošić


Podeli tekst:

Povezani tekstovi:

Broj komentara: 0

Vaš komentar nam je veoma dragocen, molimo upišite ga ovde