AKTUELNO

Politika koju propagira je izgleda - tući ćemo svakoga ko ne misli kao mi i ko nam se ne dopada.

Lider Dveri i jedan od prvaka SzS Boško Obradović zapretio je šamaranjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću! Obradović je na svom Tviter profilu podelio link sa izjavom predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu u kome piše:

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je za njega Kosovo deo Srbije i istakao “Neću da lažem narod i kažem da je sve naše i lako ćemo mi to i da se junačimo. Ja narodu kažem nije sve naše, ali nije sve ni njihovo".

Na ove reči nadovezao se Obradović i napisao:

"Da na Kosovu (i Metohiji, koju stalno zaboravljaš) nije sve naše – kaže predsednik koji se zakleo na Ustavu i Jevanđelju da će čuvati KiM u sastavu Srbije! E, za ovo si moj i imaš šamar prvom prilikom kad se vidimo, đubre jedno izdajničko! Plus ti sleduje višegodišnja robija kad-tad".

Na ovaj novi Obradovićev ispad i nove pretnje koje je uputio, ovog puta predsedniku Srbije, reagovalo je rukovodstvo Srpske napredne stranke, osuđujući pretnje predsedniku.

- Agencija Faktor plus: SNS ubedljiv sa 52% glasova! Evo ti, Obradoviću, šamarčina od građana Srbije - poručio je Miloš Vučević, predsednik glavnog odbora SNS.

Foto: Printscreen Twitter

- Ti nisi samo fašističko đubre, već i bolesnik, stvarno ću morati uši da ti počupam kada te budem videla! Neće ti pomoći ni svih 35 Tačijevih plaćenika koji su na KiM glasali za vađu listu - napisala je na Tviteru Sandra Božić, poslanica Srpske napredne stranke.

Foto: Printscreen Twitter

- Boško, dobio napad "hrabrosti", s obzirom da je do sada napadao i pretio isključivo ženama. Da nije smešno, bilo bi tužno! - odgovor je Aleksandra Markovića, poslanika SNS.

Foto: Printscreen Twitter

- Ne da Boldrik nikome da bude veća budala od njega. Ni Sergeju, ni Bastaću. Ti ćeš da šamaraš, đubre fašističko, baš kao što si došao u Predsedništvo kada si obećavao! I od Šešelja od šezdeset leta si pobegao kao miš i poturio onog Kiprijanovića, babo jedna nakazna - poručio je Milenko Jovanov, potpredsednik SNS.

Foto: Printscreen Twitter

- Još jedna junačina koja "šamara" na Tviteru, a u stvarnosti samo trepće i ljubi ruke - što gazdi Đilasu, što stranim zvaničnicima. Nervozan jer nikako da navežba rečenicu "Ja sam Kosovar", pa ga izbaciše iz Radinog i Rašićevog spota? Prosto bi od muke sad - neku knjigu zapalio? - kaže Vladimir Orlić, poslanik SNS.

Foto: Printscreen Twitter

I zaista, kao da se Obradović "osilio" pa je sa žena prešao na muškarce i sada im ređa šamare po Tviteru - vrlo junački, nema šta.

#Boško Obradović

'