Problem rešen, Zvezda još jača!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2019.
09:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li će se to potvrditi već večeras?

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda u možda i najteži ciklus utakmica u jesenjem delu sezone ulazi - pojačana!

Gotovo mesec dana Mirka Ivanića nismo videli u ekipi Crvene zvezde, a pre toga i kada je dobijao priliku dazaigra, to nije bilo na nivou koji se od njega očekuje.

Pravi razlog zašto je to tako jeste povreda primicača koja je mučila Zvezdinog vezistu, a što je u razgovoru za ''Novosti'' potvrdio pomoćni trener crveno-belih Milan Kosanović.

On je naglasio da je ta povreda sada šrošlost i da se u narednom periodu od Ivanića može očekivati više, da konačno bude ''onaj pravi''.

''Mića Ivanić je vukao povredu primicača i zato je najbitnije da je u prethodnom periodu uspeo da je prebrodi. Poslednjih desetak dana je bio podvrgnut specijalnim treninzima.

Dugo se suočavao sa bolovima, sada su ti zdravstveni problemi sanirani i on se uključio u normalan trenažni proces. Sigurno je da su očekivanja od Ivanića uvek velika, doveden je u Zvezdu kao igrač sa sposobnostima da pravi razliku.

Njegov period adaptacije je završen i očekujemo da u dogledno vreme pruža partije koje su na Zvezdinom nivou'', istakao je Kosanović.

Ivanić je prethodni meč za Zvezdu odigrao u pobedi protiv Mačve na ''Marakani'' (3:1) krajem septembra, a posle ovih Kosanovićevih reči, možda 26-godišnjeg vezistu možemo očekivati već večeras na terenu protiv Rada. Taj meč je na programu od 20 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Friday, 18.10.2019
12:43

Jedino ako ga je mucio godinu dana. Posto nista nije pokazao od kada je dosao

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.10.2019
11:11

Ka punom parom proradi Zvezdina masina borba za titulu ce biti fina.