Kanter ponovo prozvao Lebrona

Košarkaš Boston Seltiksa Enes Kanter nastavio je da indirektno podbada Lebrona Džejmsa.

Izvor: PT

Sreda, 16.10.2019.

19:10

Kanter ponovo prozvao Lebrona
Photo by Elsa/Getty Images

Turski košarkaš je na zvaničnom Tviter profilu napisao "Ja sam više od sportiste", sa naglaskom na "više", a sve na račun Džejmsa koji je imao svoj serijal pod tim nazivom na ESPN.

Lebron je u serijalu "Više od sportiste" pričao sa svojim prijateljima iz kraja kako je iz male sredine (grad Akron, Ohajo) došao do velike pozornice.

"Kralj" je kasnije više puta isticao tu rečenicu kada se borio za slobodu govore i ostala ljudska prava, međutim kada je trebalo da kaže nešto više o sukobu između NBA i Kine, zaćutao je.

Džejms nije želeo da se meša, a sve zbog ogromne finanijske pozadine, s obzirom da je kinesko tržište ogromno i da od njega NBA zarađuje više milijardi dolara.

Podsećamo, Kina je otkazala brojne sponozrske ugovore zbog tvita Darila Morija, generalnog menadžera Hjustona, koji je pružio podršku narodu Hongkonga u borbi protiv kineske vlasti.

Više o ovom slučaju možete pročitati na sledećim linkovima:

* Podrška Hongkongu pokrenula lavinu – Kinezi suspendovali prenose NBA utakmica

* Ludo NBA leto i tvit koji bi mogao da ih košta milijarde dolara

* "Beskičmenjak" Lebron – brojne uvrede na račun "kralja" zbog tvita o Kini

* Kantera iznervirao Džejms i poručio: Sloboda nije besplatna

* Džejms se poslednji put oglasio o "slučaju Kina"

* Lebron Džejms – neprijatelj broj dva u Hongkongu VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: