Komunalni program: Asfaltiran deo ulice Ratka Mitrovića

Lokalne vesti - Četvrtak 17.10.2019 - 11:01

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, pomoćnik Saša Pešić i predsednik Skupštine Dejan Tričković obišli su radove na rekonstrukciji dela ulice Ratka Mitrovića.

Vrednost radova je oko 703 hiljade dinara FOTO: vranje.org.rs Vrednost radova je oko 703 hiljade dinara FOTO: vranje.org.rs
- Nastavljamo sa realizacijom Komunalnog programa za 2019. godinu. 
 
Danas asfaltiramo deo ulice Ratka Mitrovića u naselju Raška, dužine 142 i širine 2,8 metara
 
Vrednost radova je oko 703 hiljade dinara sa PDV-om - rekao je gradonačelnik Milenković. 
 
On je naglasio da će asfaltiranjem ove deonice biti skraćen put stanovnicima ovog naselja, odnosno da neće više morati da idu zaobilaznim putem do raskrsnice sa ulicom Bore Stankovića
 
- Ono što je dobro je da rešavamo višedecenijske probleme stanovnika našeg grada, koji se odnose na komunalnu infrastrukturu, a bili su posledica nerešenih imovinskih odnosa - istakao je gradonačelnik Milenković.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
zoran
17.10.2019. , 19:30
Tačno da je biciklistička staza i to opasnija nego ranije jer sada su tek pešaci ugroženi jer kad naiđe neko vozilo većom brzinom neće imati vremena a ni mesta gde da se sklone.A što se tiče slikanja nisu imali sa kim da se slikaju jer nije bilo nikog iz ulice pa je Tričko morao da dovodi iz svog naselja da ih pohvale.Neka razmisle ko će da ih glasa.
Milan
17.10.2019. , 12:02
Sramota, Ovo kako je asfaltirano nije ulica već biciklistička staza. Jer dok nije bila asfaltirana ova ulica, mogla su da se mimoiđu dva auta, a sada mogu samo dva bicikla, auto i bicikl, ali dva auta nikako. A to što je niste asfaltirali celu, to ne objavljujete (nekih desetak metara otprilike) sigurno Vam je nestalo asfalta, a to će te završiti za nekoliko dana. A to nije bitno i važno, važno je da se objavi da je ulica asfaltirana. Ovakav način rada je stvarno za svaku "pohvalu" (bolju reč ne mogu da nađem).