ŽEREMI MENEZ POKUŠAO DA OBJASNI PROSTITUTKU U KRILU I KOKAIN NA STOLU: Dama na snimku nije ku**a, sve je bilo samo OPUŠTANJE! (VIDEO 18+)
Foto: Pritnscreen/Instagram, AP

KAKVO OPRAVDANJE

ŽEREMI MENEZ POKUŠAO DA OBJASNI PROSTITUTKU U KRILU I KOKAIN NA STOLU: Dama na snimku nije ku**a, sve je bilo samo OPUŠTANJE! (VIDEO 18+)

Fudbal -

Slavni francuski fudbaler Žeremi Menez ponovo se našao u epicentru skandala, a dan posle prostitutke u krilu i kokaina na stolu oglasio se i on sam koji je 'opravdao situaciju'.

"Ovaj video je snimljen pre pet meseci tokom odmora u Meksiku. Drogu nikad nisam probao, a to mogu pokazati i doping testovi! Žena na videu nije ku**a, nemojte izmišljati priče koje se nisu dogodile, jer ću ubrzo dokazati da je sve bilo samo opuštanje", rekao je Menez u pokušaju da spere ljagu sa sebe.

Nekada supertalentovani, a sada propali igrač prvo je demantovao navode meksičkih medija da je na kompromitujućim slikama sa prostitutkom i drogom bio on, a kada se pojavio i snimak nije mu preostalo ništa drugo nego da smisli kakvo takvo objašnjenje.

Sporni snimak nedvosmisleno potvrđuje da je 32-godišnji Francuz korstio usluge prostitutke pored stola sa gomilama kokaina.

Menez je nosio dresove Rome, PSŽ-a, Milana... Bio je reprezentativac Francuske...

Karijera mu je već godinama u nezadrživom padu, a posle odiseje u meksičkom Klubu Amerika, vratio se u Francusku, gde igra za Pariz, ubedljivo poslednji tim Druge lige.

foto: AP

Raskalašan život je uzeo danak!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja