Pančevo: Novi slučaj vršnjačkog nasilja, napadnuta devojčica

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja, i to ponovo među devojčicama, dogodio se u subotu, u Pančevu, kada su dve devojčice napale treću (14) dok se vraćala kući.
 Prema tvrdnjama žrtve i njene majke, devojčica je bila davljena kapuljačom i udarana kolenima u stomak i grudi. 
 
Učenica osmog razreda iz Pančeva i dalje je pod jakim stresom otkako su je dve vršnjakinje, od kojih sa jednom ide u školu, napale dok se vraćala kući.
 
Kako tvrdi Majka devojčice, jedna od tih nasilnica je već ranije ugnjetavala njenu ćerku.
 
"Već neko vreme je jedna devojčica maltretira. Žalila mi se kako joj dobacuje u prolazu, da bi je jednog dana počupala iz čista mira. Posle nekog vremena, dok su izlazili iz škole, ta devojčica ju je gađala kamenom. Srećom, nije je povredila. Moja ćerka je bojažljivo i povučeno dete, nikada ni sa kim nije imala konfikt. Tu devojčicu nije ni poznavala. Znala je samo da je njeno godište, da je ponavljala razred i doselila se iz Nemačke. Kada ju je gađala kamenom, pitala ju je zašto to radi", rekla je majka za Telegraf.
 
Iz MUP-a su potvrdili da im je slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen u subotu uveče. Prema njihovim rečima, MUP je obavestio Više javno tužilaštvo u Pančevu, koje će nastaviti da se bavi slučajem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.