Search
Close this search box.

Folk pevač pljačkao i maltretirao Australijanku godinama?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Australijski mediji ovih dana pišu o Sari Renno, ženi koju je bosanski folk pevač Halid Muslimović godinama maltertirao i uzimao novac od nje.
Kako je Sarah ispričala za portal 9News, tokom Muslimovićevog koncerta u Ashburtonu 2015. godine, on ju je izvukao iz publike i fotogrfisao se sa njom. „Zgrabio me je za ruku i želeo je da se fotografiše sa mnom. Tako je sve počelo,“ kaže ona i objašnjava da su nakon toga započeli vezu na daljinu, koja je Saru koštala hiljade i hilajde dolara i umalo je koštala života. „On je čudovište. Životinja,“ dodaje ona, dok novinari objašnjavaju da je Muslimovićeva slava odavno izbledela, iako još uvek ima fanove među damama.
Sara kaže da je pevač sve vreme njihove veze glumio. Zajedno su bili tri godine, tokom kojih su proputovali Australiju i svet. Kad nisu bili zajedno, komunicirali bi putem SMS poruka. A onda je on počeo da joj traži novac kako bi oživeo muzičku karijeru. „Bila sam zaljubljena u njega. Mislila sam da mu tako pomažem i da neće biti problema,“ kaže Sara, koja mu je putem Western Uniona uplatila gotovo 400 000 australijskih dolara, što je oko 28 miliona dinara. Muslimović je obećao da će joj novac vratiti, ali od toga nije bilo ništa. „Mislila sam da mi govori istinu, jer su svi njegovi saradnici isto pričali,“ kaže Sara, koja je zbog pevača počela da ulazi u dugove. Izgubila je posao, a sve vreme nije bila svesna da je bila deo prevarantske šeme Muslimovića, koji se zarad profita pretvarao da je voli. „Radila sam kao broker za hipoteke, što je zahevalo čist kreditni skor. Ja ga nisam imala, jer su me svi jurili za novac na sve strane,“ objašnjava ona kroz suze. Kada je shvatila da joj Muslimović neće vratiti novac, spakovala se i otputovala u Bosnu, gde se suočila sa njom. Ovo je bila odluka koja ju je umalo koštala života. „Udario me je pesnicom u lice. Počela sam da gubim svest, a onda me je zgrabio za ruku i ugrizao. Bacio me je na pod,“ objašnjava nesrećna žena. Policija je načilila zapisnik, a Muslimović bi krajem meseca trebalo da se pojavi na sudu. Sva je prilika da će reći da nije kriv. Sara je folkera prijavila i Western Unionu, objasnivši da je bila žrtva prevare. Kompanija je donlea odluku da joj vrati deo sredstava. Ipak, to se još uvek nije dogodilo zbog čega se boji da neće moći da odleti u Bosnu, kako bi svedočila protiv Muslimovića. „Treba mi pravda i zaključak. Ovaj čovek mora da plati za ovo što mi je učinio,“ zaključuje ona.

POSLEDNJE VESTI