Uskoro konkurs za novog direktora "Zoohigijene i veterine"

Odbornici Skupštine grada na narednoj sednici, zakazanoj za petak, doneće odluku o raspisivanju konkursa za novog direktora "Zoohigijene i veterine".
Uskoro konkurs za novog direktora "Zoohigijene i veterine"
Foto: 021.rs
Direktor će biti imenovan na period od četiri godine. 
 
Aktuelna v.d. direktorka "Zoohigijene i veterine" Ivana Kukin postavljena je u martu nakon što je bivši direktor preduzeća Nenad Benović iznenada podneo ostavku, posle samo tri meseca na čelu preduzeća. On nije obrazložio zbog čega je doneo takvu odluku
 
Inače, v.d. mandat Ivani Kukin, diplomiranoj veterinarki sa desetogodišnjim iskustvom rada u veterini, ističe za oko pola godine. 
 
Rok za podnošenje prijava biće 30 dana od dana objave konkursa u Službenom glasniku, Službenom listu, u Dnevniku i na sajtu Skupštine grada.
  • Sale NS

    18.10.2019 09:23
    Bez problema
    Izabrace onoga cija je svaka ideja napredna!
  • ...

    17.10.2019 14:02
    Firma koju je osnovao SNS. Koju će upropastiti SNS. Jer stalno neke budale. Ne mogu ni kerove kao svet da zbrinu.
  • Marijana

    17.10.2019 08:39
    Šta više komentarisali? Ima svrhe? Nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti