Obezbeđenje iznelo Pernara sa sednice Hrvatskog sabora

Današnja sednica hrvatskog parlamenta, na kojoj je premijer Andrej Plenković govorio o stanju nacije, počela je incidentno, pa je poslanika opozicionog Živog zida, Ivana Pernara, obezbeđenje iznelo iz sale, a Miro Bulj je premijeru na stolici ostavio kesu sa đubretom.

Uoči Plenkovićevog izlaganja posvađali su se najpre predsednik Sabora Gordan Jandroković i Pernar, kojeg je potom iz sale iznelo obezbeđenje.

Jandroković je predložio dopunu dnevnog reda s deset novih tačaka, a na pitanje ima li prigovora, javio se Pernar, koji se požalio na stanje u pravosuđu zbog slučaja silovanja u Zadru.

Nije se držao pravila, pa mu je Jandroković dao dve opomene i uzeo reč.

Potom je prozvao Pernara da namerno provocira da bi bio iznet iz sale i skrenuo pažnju medija.

"Za pet minuta možete reći šta želite, ali sada manipulišete na vrlo ružan način", rekao je Jandroković.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво