Stefanović: Pobeda Srbije

Povlačenje kandidature takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je pobeda Srbije, izjavio ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug

Sreda, 16.10.2019.

12:09

Stefanović: Pobeda Srbije
Tanjug/MUP Republike Srbije

Prema njegovim rečima, to je ujedno i pobeda poštovanja policijskog rada i uvažavanja ekspertskog karaktera ove organizacije.

Stefanović je tokom 88. Generalne skupštine Interpola, koja se održava u Santjagu u Čileu, razgovarao sa direktorom kiparske policije Kiprosom Mihaelidesom.

On se zahvalio Kipru na podršci Srbiji i istakao zadovoljstvo što će dve države imati zajednički stav i tokom sledeće Generalne skupštine, koja će se održati u Urugvaju, saopštio je MUP Srbije.

Direktor kiparske policije istakao je zadovoljstvo policijskom saradnjom dveju država, dok je Stefanović ocenio da je ova saradnja veoma dobra.

Oni su razgovarali i o nastavku i daljem unapređenju saradnje dve policije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, narko-trafikinga, borbe protiv terorizma i pranja novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: