REZZIME DANA (utorak): Eh, da nije bilo Španaca i Marokanaca...

Vreme čitanja: 4min | uto. 15.10.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je 15. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

TADŽIKISTAN - JAPAN (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 0:3
Čekali ste jedno poluvreme da Samuraji prorade, a onda je sve bila labudova pesma. Japan je uspeo da dođe do ubedljivog trijumfa protiv Tadžikistana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Seriju golova otvorio je Minamino u 53. minutu, a isti igrač je duplirao prednost gostiju samo dva minuta kasnije. Do kraja, Japan je potvrdio trijumf pogotkom Partizanovog fudbalera, Takume Asana, u 83. minutu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ŠVAJCARSKA - REPUBLIKA IRSKA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0
Švajcarci su igrali pod velikim pritiskom i uspeli su da slave najviše zahvaljujući golom Harisa Seferovića koji je pao u 16. minutu - 2:0 (1:0). Dobio je ubojiti fudbaler loptu i onda levicom šutirao kroz noge protivničkog odbrambenog igrača, tik uz stativu, sasvim dovoljno da Švajcarska dođe do prednosti od 1:0. 

Pročitajte opširnije u izveštaju.

FINSKA - JERMENIJA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0
Jedan je Temu Puki! Finski napadač kojeg dižu u nebesa svi koji igraju popularni "fantasy menadžer" Premijer lige, danas je ponovo bio na vrhu zadatka, pošto je omogućio Skandinavcima da danas upišu nova tri boda i tako ih postavi u fantastičnu poziciju pred poslednja dva kola kvalifikacija. Sve je počelo golom Jensena u 31. minutu, da bi u drugom delu igre palicu preuzeo fudbaler Noriča koji je prvo u 61. minutu, a zatim i u 88. minutu prebacio golmana Jermenije i postavio konačnih 3:0.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

IZRAEL - LETONIJA (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 3:1
Ni nakon meča u Ber Ševi nema promena - Letonija suvereno drži fenjer sa krompirom na računu, a Izrael se i dalje drži, doduše, samo matematički. Junak domaćih večeras bio je fantastični Munas Dabur, koji je gotovo sam kreirao i režirao pobedu nad nemoćnim gostima - 3:1 (3:1).

Pročitajte opširnije u izveštaju.

GIBRALTAR - GRUZIJA (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 2:3
Gibraltar je bio blizu da osvoji prvi bod u kvalifikacijama, ali je Gruzija ipak uspela da u finišu dobije sa 3:2 (2:0) i na taj način dođe do celog plena. Junak gostiju, ali i vaših tiketa večeras bio je Kvilitaja koji je u 84. minutu utakmice savladao golmana domaćih i doneo tri boda Gruziji.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

FARSKA OSTRVA - MALTA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Farska Ostrva su uz nešto više muke nego što se očekivalo savladala Maltu. Baldvinson je u 71. minutu postigao jedini gol na utakmici, a do tada ste samo mogli da se preznajate zbog konačnog ishoda i keca koji je u bukvalnom smislu te reči "visio". Zapravo, gosti su večeras bili i bolji rival, ali na vašu sreću nisu imali dovoljno umeća za nešto više.

KATAR - OMAN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Mogao je Katar da vas poštedi nerviranja, ali ono što je najvažnije je da je kec ovde došao. Poveli su domaći preko Afifa već u drugom minutu utakmice, a Al Hajdos je faktički mogao da prelomi susret u 25. minutu, ali je promašio penal. Kazna je stigla sredinom drugog dela igre kada je na 1:1 izjednačio Al Alavi u 63. minutu. Ipak, da sve protekne kako treba potrudio se Almoez, koji je postavio konačnih 2:1 i omogućio vam da zaokružite keca.

ENGLESKA M21 - AUSTRIJA M21 (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 5:1
Mlada reprezentacija Engleske nastavlja po zacrtanom kursu. Nketija i Hadson-Odoi su u potpunosti uništili Austrijance. Prvi je postigao het-trik i promašio penal, dok je drugi upisao dva gola, što je bilo i više nego dovoljno za pobedu nad gostima. Ovime su Lavovi preuzeli čelo tabele upravo od večerašnjeg rivala, a vama nabacili osmeh na lice.

PRECRTANO

MAROKO - GABON (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:3
Jedan od retkih kikseva i razočaranja večeras vam je priredio Maroko. Fudbaleri sa samog severa Afrike bili su veliki favoriti za pobedu protiv Gabona u prijateljskom susretu, ali su šansu za trijumf prokockali. Bupenza je doveo Gabon u vodstvo, ali je na 1:1 vratio Amrabat i činilo se da će Maroko krenuti dalje da "melje" gosta. Muanga je, međutim, ponovo doveo Gabonce do vodstva, opet je uzvratio Amrabat sa bele tačke, ali je poslednji pogodak zapravo bio autogol Maroka - Čebake je u 81. minutu postavio konačnih 2:3 i bacio brojne tikete u kantu.

ŠVEDSKA - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1
Španija i zvanično na Evropskom prvenstvu, Rumuni i Šveđani u redovima ispred apoteka, otimaju se oko lekova za smirenje. Najkraći opis šokantne večeri u Grupi F kvalifikacija za kontinentalnu smotru koja je priredila dve završnice za infarkt. Na strani dobitnika Španci i Norvežani, mada se čini da oni svejedno neće moći do Eura, a u ambulantnim kolima Rumuni i Šveđani, koji su se taman spremali za proslave da bi im se svet srušio u poslednjim sekundama utakmica njihovih reprezentacija.

Pročitajte opširnije u izveštaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara