Javni čas u Tehničkoj školi "Mileva Marić Ajnštajn" povodom Svetskog dana hrane

Povodom obeležavanja sutrašnjeg Svetskog dana hrane, tim Savetovališta za mlade Doma zdravlja "Novi Sad" održaće u Tehničkoj školi "Mileva Marić Anštajn" javni čas na temu značaja pravilne ishrane.
Javni čas u Tehničkoj školi "Mileva Marić Ajnštajn" povodom Svetskog dana hrane
Foto: Pixabay
U okviru javnog časa organizovaće se mini pijaca sa sezonskim voćem i povrćem i proizvodima od njih, javni čas posvećen pravilnoj ishrani, gde će učenici trećeg razreda OŠ "Dositej Obradović" održati predavanje, kao i zdravstveno vaspitna izložba.
 
Cilj javnog časa je formiranje pravilnih navika u ishrani, prevencija masovnih nezaraznih bolesti koje su posledica nepravilne ishrane, kao i prevencija nutritivnih poremećaja kod mladih.
 
Javni čas trajaće od 11:30 do 13:30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti