Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:44, 15. 10. 2019.

| Sport

Kup Srbije: Radnički dočekuje Bačku, Radnik gostuje OFK Beogradu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Radnički Voždovac
Južnjaci favoriti u osmini finala; foto: JV / Vanja Keser

Oba predstavnika juga Srbije imaće ulogu favorita u osmini finala Kupa - fudbaleri niškog Radničkog će ugostiti prvoligaša Bačku, dok će Radnik iz Surdulice gostovati trećeligašu OFK Beogradu. Utakmice osmine finala Kupa na programu su naredne srede, 23. oktobra.

Aktuelni vicešampion Srbije na "Čairu" će dočekati ekipu iz Bačke Palanke, koja se trenutno nalazi na 6. poziciji drugog po jačini takmičenja u Srbiji. Vojvođani su prošle sezone ispali iz Superlige.

Gledajući međusobne duele Nišlija i Bačke Palanke, ne bi trebalo da bude problema za domaćina na "Čairu" u sredu, pošto su uglavnom lako izlazili na kraj sa njima.

OFK Beograd trenutno je drugoplasirani, ali u Srpskoj ligi Beograd, što je dva ranga niže takmičenje u odnosu na ono u kome nastupaju Surduličani. U prilog Radniku ide i to što u poslednja tri meča ne zna za poraz, a uz to je u poslednjem naneo prvi poraz u sezoni ekipi TSC.

Inače, pobednici duela osmine finala Kupa igraće u četvrtfinalu tek 18. marta naredne godine. Polufinala su zakazana za 8. april, a finale za 24. maj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: