Sprema se tužba posle sukoba oko MHE: Znam ko me je tukao kamenicom po glavi

V. Ć.

15. 10. 2019. u 12:53

Jedan od povređenih žitelja pirotskog sela Topli Do Dragan Golubović je posle sedam dana izašao iz Bolnice gde su mu konstatovane povrede po glavi

Спрема се тужба после сукоба око МХЕ: Знам ко ме је тукао каменицом по глави

Povređeni Dragan Golubović Foto: V. Ćirić

PETORICA žitelja pirotskog sela Topli Do, koji su se nedavno sa ostalim meštanima u ovom selu sukobili sa privatnim obezbeđenjem na izgradnji MHE, napustilo je pirotsku Bolnici u kojoj su bili zbrinuti.

Jedan od povređenih Dragan Golubović je posle sedam dana izašao iz Bolnice gde su mu konstatovane povrede po glavi, koje su posledica udarca tvrdim i oštrim predmetom. Među onika koji su izašli iz bolnice su i Saša Milošević i Miodrag Jovanović.

- Zadobio sam povrede kamenicom kojom me je tukao jedan pripadnik obezbeđenja. Lekari su me vrhunski zbrinuli, ali još uvek osećam vrtoglavicu i imam učestalo povraćanje. Znam ko me je tukao kamenicom po glavi i verovatno ću protiv njega i onoga ko ga je angažovao i podneti i privatnu tužbu. Idem nazad u selo, kako bi sa ostalim meštanima nastavili da dežuramo i sprečimo podizanje MHE- rekao je Golubović našem listu.

On je inače invalidski penzioner. Prema rečima Zorana Stojanovića, prilikom sukoba sa privatnim obezbeđenjem Dragana Josića, povređeno je desetak meštana i to uglavnom kamenicama i letvama. Sukob je izbio pre osam dana, kada je privatno obezbeđenje, biber sprejom napalo meštane Toplog dola, koji ni slučajno ne dozvoljavaju izgradnju MHE. Povređenih je bilo i među obezbeđenjem.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije