Ko se krije iza pretnji Bošku Jugoviću načelniku Pala!

S. M.

15. 10. 2019. u 13:28

Istraga o pretećim SMS porukama načelniku opštine Pale Bošku Jugoviću

Ко се крије иза претњи Бошку Југовићу начелнику Пала!

Foto: Paleinfo

Načelnik opštine Pale Boško Jugović zatražio je od Policijske uprave Istočno Sarajevo da javnosti predoči sva zvanična saznanja o slučaju pretećih SMS poruka koje je dobijao i saopšti u kojoj je fazi njihovo rasvetljavanje.

- Lica koja su to počinila su identifikovana, a ja tražim i da se otkrije njihov identitet, kaže Jugović.

On ističe da će, bez obzira da li će biti osnova da se pokrene krivična prijava, pokrenuti privatnu tužbu protiv tih lica, jer postoji osnovana sumnja da su se neka od njih nalazila na listi SDS za odbornike.

Nakon izjava načelnika Pala Iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu rečeno je da će biti preduzete mere nakon analize kompletnog materijala dostavljenog od policije u vezi sa slanjem pretećih SMS poruka javnim ličnostima.

U odgovoru na pitanje u kojoj fazi je istraga o pretećim SMS porukama načelniku opštine Pale Bošku Jugoviću iz Okružnog tužilaštva navode da su 15. aprila od Policijske uprave Istočno Sarajevo primili operativni materijal na ocenu radi preduzimanja mera i radnji.

Iz Tužilaštva preciziraju da je materijal u vezi sa prijavom lica da im stižu SMS poruke zbog kojih osećaju strah za svoj i živote članova porodica.

- Navedeni materijal zaveden je u evidenciju predmeta TCMS (Sistema za automatsko upravljanje predmeta u tužilaštvima) koje vodi Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, navodi se u odgovoru Tužilaštva.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Pantelija

18.10.2019. 14:54

Ne bi me cudilo da iza svega stoji SDS,ta partija koja sebe predstavlja kao stvaraoce Republike Srpske,nije nista drugo do kriminalna grupa.