ZVEZDANU TERZIĆU NAMEŠTALI SAČEKUŠU U PODGORICI: Prijatelj mu signalizirao šta mu se sprema, izbegao je NAJGORI SCENARIO!
Foto: Starsport@

NOVI DETALJI

ZVEZDANU TERZIĆU NAMEŠTALI SAČEKUŠU U PODGORICI: Prijatelj mu signalizirao šta mu se sprema, izbegao je NAJGORI SCENARIO!

Fudbal -

Visoki funkcioner Crvene zvezde izbegao najgori scenario u Crnoj Gori

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću spremana je sačekuša u Crnoj Gori, piše crnogorski portal Borba.me. Samo zahvaljujući prijatelju koji mu je na vreme signalizirao šta mu se sprema, visoki funkcioner crveno-belih izbegao je najgori scenario.

Slučaj Kosovo

Određene bezbednosne strukture u Crnoj Gori su, prema saznanjima portala Borba, planirale da fizički napadnu Zvezdana Terzića po izlasku iz aerodromske zgrade, na putu ka Budvi. Srećom, Terzić nije napuštao aerodromsku zgradu u Tivtu i prvim avionom se vratio za Beograd.

Fizički napad na Terzića, bez upotrebe oružja, bio bi predstavljen kao obračun kriminalnih klanova s kojima je navodno Terzić povezan, ali, na sreću, taj scenario nije prošao. Iz MUP Crne Gore je saopšteno da je Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru, ali bez bilo kakvih objašnjenja.

foto: Starsport@

Terzić se po povratku u Beograd obratio medijima:

- Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbila da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa Republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru.

Posle ovoga, Zvezdan Terzić više nije javno komentarisao zabranu ulaska u Crnu Goru.

Prljava kampanja

Borba, dalje piše: - Podsećamo da je crnogorska fudbalska javnost sa Dejanom Savićevićem na čelu optuživala i vodila kampanju protiv Terzića, a povodom Tumbakovićevog odbijanja da vodi reprezentaciju Crne Gore na utakmici sa reprezentacijom takozvane države Kosovo.

U susret Totenhemu TERZA OTIŠAO U LONDON

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nalazi se u Londonu. Čelnik crveno-belih otputovao je u glavni grad Engleske tokom vikenda i tamo će ostati nekoliko dana. Razlog posete Zvezdana Terzića Londonu poslovne je prirode. Nije poznato hoće li se Terzić vraćati u Beograd ili će dočekati ekipu Crvene zvezde u Londonu, gde 22. oktobra fudbaleri igraju protiv Totenhema, utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

(Кurir.rs / A. R. / Foto: Starsport@)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track