14. oktobar  2019. 18.32  | Izvor: RTV (Maja Guzijan)

Izmena saobraćaja u Hadži Ruvimovoj i okolnim ulicama zbog radova Toplane

NOVI SAD -

Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Hadži Ruvimovoj 43, do 29-og oktobra u zoni rekonstrukcije, biće izmenjen saobraćaj za pešake i bicikliste. Isti radovi, izvode se i u Mičurinovoj i Hilandarskoj ulici.

video icon

Kretanje će u narednih 15 dana biti zabranjeno na delu biciklističke staze, trotoara i parkinga ispred zgrade u Hadži Ruvimovoj 43. Zbog radova u Mičurinovoj, izmena režima saobraćaja trajaće do 25. oktobra, a zbog radova u Hilandarskoj 2 do 31. oktobra. To neće uticati na kvalitet i kontinuitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, kažu u Toplani.

"To su radovi koji mogu da se izvode kontinuirano tokom cele godine, što se tiče grejne sezone sve je u najboljem redu, dakle, svih šest toplotnih izvora nesmetano isporučuju toplotnu energiju za grejanje, naravno, u skladu sa spoljnom temperaturom i sa režimom rada", rekla je Ivana Stanimirović, PR Novosadske toplane.

Iz Novosadske toplane podsećaju i na to da zbog izmene režima saobraćaja u Mičurinovoj, ta ulica је slepa, iz smera ulice Novosadskog sajma, kao i iz smera ulice Sestara Nikolić.