Letos ga otpustili, sad ga vraćaju

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.19. | 17:36

Holanđanin Vorm opet u dresu Totenhema

Pet godina proveo je na Vajt Hart Lejnu, bio u dubokoj senci Iga Lorisa, međutim, kako sad stvari stoje lako bi moglo da se desi da Majkl Vorm postane prvi golman Totenhema.

Iskusni holandski čuvar mreže dobio je ponudu londonskog kluba da opet potpiše za Suprse i stane među stative baš umesto povređenog Lorisa. Francuz se povredio pre desetak dana na gostovanju Brajtonu, stradao mu je ligament u laktu, srećom nema potrebe za operacijom, međutim, neće se tako brzio vratiti na teren. Procene kažu da bi mogao da počne da trenira tek sredinom januara.

Izabrane vesti

A tri meseca od današnjeg datuma do potencijalnog povratka prvog golmana su dug period. Posebno u situaciji kad ekipa Maurisija Poketina mora da odigra ukupno 19 utakmica. Argentinac nije baš srećan što na raspolaganju ima još samo zemljaka Paula Kazanigu, dok bi veliki rizik bio da šansu ukaže mladom i neefimirsanom Englezu, Alfiju Vajtmenu.

I zato – Vorm. Otkako ga je letos, u pauzi između dve sezone, Totenhem, otpustio, bivši prvotimac Utrehta i Svonsija nema klub. A ima dovoljno godina i iskustva da može da pomogne. Za šest dana proslaviće 36 rođendan, a opšte je poznato da su golmani kao vino – što stariji to bolji. Na kraju krajeva, ako do saradnje dođe imaće šansu da brani u kontinuitetu, jer je za prethodnih pet godina u dresu premijerligaša skupio tek 47 utakmica.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara