PU Vranje: Više osoba uhapšeno nakon BRUTALNIH TUČA

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.10.2019 - 11:09

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. S. (1968) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (1986), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

Više osoba povređeno. Foto: PrintScreen Više osoba povređeno. Foto: PrintScreen

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivična prijava za krivično delo laka telesna povreda.

Sumnja se da su M. Đ., 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede.

D.S. i njegov povređeni dvadestčetvorogodišnji sin su potom seli u „ford“ i počeli da se voze po gradu, a potom je D. S. vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina. Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M.Đ. koji je pobegao u jednu pekaru.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bogi
14.10.2019. , 12:02
Nema nigde da pise da su ovi iz obezbedjenja gajbe? To su oni konji sto su pobegli iz sume, pa sad rade obezbedjenje. Trazite snimak iz Gajbe da vidimo kako je i tamo izgledalo. Tako to izgleda kad nekome pukne film. Cetvorica iz obezbedjenja ga tukla, sad mora da sanira prelome pa ce biti mirniji... Pravda za tatu!

15.10.2019. , 09:01
Trebalo je ovako nesto da se desi da bi gospoda iz "obezbedjenje" prosli neki kurs da znaju sta treba raditi prilikom obezbedjivanja objekata a ne cim vide nekog klinca koji je popio 2 piva da ga odmah prebiju

15.10.2019. , 11:01
Svaka čas za tatu i sina tako i treba koje je to obezbedjenje mizerija
vranje
15.10.2019. , 12:01
DOBRO JE KAD IH NIJE POBIO SVE