"Budućnost spustila Zvezdu na zemlju"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.10.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Podgoričani iznenadili, mediji navode dve stvari kao ključ neočekivane pobede...

(BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS)
(BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS)

Povezane vesti

U Budućnosti su oduševljeni pobedom u Beogradu, kažu da je o9vo injekcija samopouzdanja za tim koji je izgubio tri od četiri utakmice i sada se okreću evropskim obavezama.

"Budućnost spustila Zvezdu na zemlju", naslov je u Vijestima, a mediji prenose izjavu Nikle Ivanovića koji je blistao u ovom meču.

"Nikakva euforija, samopouzdanje je sada na većem nivou, ali moramo da gledamo napred, već u sredu treba da dobije Arku u Podgoricu", rekao je Ivanović.

Mediji ocenjuju da je dobar šut Budućnosti bio ključan, gađali su trojke više od 50% i da je tim pobedio.

Navode se reči trenera Subotića da je borbenost i dogovor iz svlačionice bio ključ, za pomalo neočekivani trijumf u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 14.10.2019
14:52

Bravo za Buducnost, cestitam im pobedu, ali zasto konacno neko ne krene na sportski duh, zasto provociranja, zasto samo dizu tenzije, pustite igrace nek igraju, nek se raduju, ...itd. Buducnost je bila borbenija i dobila tekmu, mozda uz pomoc Delija nasi bi izgledali drugacije, ali kolko je meni poznato jos bojkotuju ABA do polufinala ili finala ako Bog da. Ni Zvezda nije izgledala tolko lose, ipak mislim da ako strucn stab uspe da objasni Lorencu i drugovima da je ABA vaznija od Evrolige onda zaista ne ocekujem puno problema u nastavku takmicenja! Vidim, opleli po Partizan posle poraza od Primorske, te ovo te ono, aman ljudi igraci se bas umore, nije to bas lako, putovati sve vreme, ne mozes ni da odmoris a ni da treniras kako treba, i posle pa ovi su najgori, veze nemaju, sta su doveli njega, sto nije ovaj otisao i tako u krug, isto i za Zvezdu, ista prica. Ajde sad Partizan putuje u Rusiji ako se ne varam, pa ide Mornaru, pa i nemaju bas neki roster, bolji su nego prosle ali ipak tanko je to za dva takmicenja, kao i Zvezda, bice tu jos poraza sa obe strane, ali ne ide vise cas na nebu cas na zemlju. Ne znam ja imam neki utisak da najvise od svega ovoga moze da profitira bas ta Primorska, koja izgleda da moze da pobedi sve na svom terenu, pa da ne ispadne neko iznenadjenje da se oni nadju u prva cetiri u ABA, Zvezda, Partizan. Primorska i cetvrta Cedvita/Olimpija ili Buducnost/Mornar, eto tako nekako vidim ovogodisnji plasman! Srecno Partizanu sutra protive Lietvusa tesku tekmu imaju uf, ali Partizan moze sve da iznenadi, pa i njih, a mojoj Zvezdi puno srece u Tel Aviv zato sto sam gledao obe tekme Makabija, bas tesno izgubili, i to od bas kvalitetnih protivnika, tezak ispit nema sta, pa zato Srecno!