SEKA ALEKSIĆ NEĆE NA TRUDNIČKO: Ne staje ni u šestom mesecu!
Foto: Sonja Spasić

Hit

SEKA ALEKSIĆ NEĆE NA TRUDNIČKO: Ne staje ni u šestom mesecu!

Stars -

Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori. Aleksićeva u subotu pevala u jednom beogradskom klubu, iako su joj ostala još samo tri meseca do porođaja

Seka Aleksić očigledno odlično podnosi trudnoću čim neće da ide na trudničko bolovanje. Verovatno samo ona ima odgovor na to da li i dalje nastupa da bi zaradila što više novca ili joj jednostavno prija kretanje i druženje s publikom.

Folkerka je u subotu uveče, nakon dužeg vremena, ponovo zapevala u Beogradu. U prisustvu supruga Veljka Piljikića pojavila se u klubu oko ponoći. U pripijenoj uskoj dugoj haljini istakla je stomak, koji je prilično veliki. Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori.

Štaviše, na bini je sve vreme đuskala u ritmu, a samo je tokom pauze nakratko predahnula u separeu i osvežila se vodom. Nije imala problem ni da potpisuje autograme i fotografiše se s publikom.

Seka inače još neće na trudničko, jer drugo stanje odlično podnosi. I van scene je aktivna i uživa u društvu sina Jakova, koji jedva čeka da dobije društvo za igru. Ona se polako priprema za dolazak drugog deteta na svet, a kao iskusna mama sve joj je već poznato.

Seka je više puta rekla da joj je porodica na prvom mestu, bez obzira na to koliko voli da radi i uživa s publikom.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/M. Dejanović/Foto:Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track