MLADIĆ KRVNIČKI UBIO DEVOJKU (19) KOD KOCELJEVE! BIVŠU UBO U GLAVU I VRAT 20 PUTA: Krvavu je stavio u auto i odvezao kod lekara, devojka umrla ocu na rukama
Foto: Privatna Arhiva

SUROVO

MLADIĆ KRVNIČKI UBIO DEVOJKU (19) KOD KOCELJEVE! BIVŠU UBO U GLAVU I VRAT 20 PUTA: Krvavu je stavio u auto i odvezao kod lekara, devojka umrla ocu na rukama

Crna Hronika -

Monstrum Dušan Petronijević (34) mučki iskasapio Violetu Jošić (19) jer nije mogao da podnese raskid. Pre zlo~ina došao u njenu kuću i sačekao da se ona vrati s posla

Dušan Petronijević (34) brutalno je juče ubio bivšu devojku Violetu Jošić (19) u njenoj kući u selu Batalage kod Koceljeve, a zatim je svu krvavu i izmasakriranu zajedno sa njenim ocem stavio u auto i odvezao u dom zdravlja, ali nesrećnoj devojci nije bilo spasa.

Krvavi pir desio se oko sedam sati, kada je Violeta došla iz noćne smene. Dušan je prethodno došao kod nje kući, a njeni otac i maćeha su ga pustili, ne sluteći da će im ubiti ćerku.

Otac ga pustio u kuću

- Dušan nije bio nepoznat Violetinom ocu i maćehi. Dolazio je u njihov dom kao Violetin dečko. Rekao im je da je tu jer želi da iznenadi Violetu. Kad je došla s posla, ušli su u njenu sobu, a Dušan je tada izvadio nož i počeo besomučno da ubada devojku po glavi i vratu. Kažu da ju je izbo između 15 i 20 puta. Dok ju je mučki ubadao, u sobu je ušao njen otac. Nesrećni čovek je odmah zgrabio krvavu ćerku u naručje, a Dušan je seo s njim u automobil, sa sve nožem u ruci, i krenuli su ka domu zdravlja. Njoj su ruke već padale, klonula je bila - kaže rođak i dodaje da je Violeta preminula u automobilu.

- Maltene je izdahnula ocu na rukama - kaže izvor.

Kako saznajemo, motiv surovog ubistva najverovatnije je raskid, koji Petronijević nije mogao da podnese.

- Violeta i Dušan zabavljali su se oko godinu dana, ali su u septembru raskinuli. Navodno, Violeta ga je ostavila jer je jednom prilikom na njihov sastanak doveo drugarice. Njoj se to nije svidelo, valjda je bila ljubomorna, pa je raskinula. Dušan to nikako nije mogao da preboli, raskid mu je teško pao - kaže njihov poznanik i dodaje:

- Od tog raskida je stalno pričao o Violeti i kako ne može da živi bez nje, čak se nedavno i zaposlio u firmu u kojoj je ona radila kao čuvar samo da bi joj bio blizu - kaže sagovornik Kurira.

Bio opsednut

Da je Dušan bio opsednut Violetom, govori i to što je na Fejsbuku imao čitav album pod nazivom „Moja ljubav“. U albumu je čak 176 fotografija na kojima je Violeta sama ili s njim. Samo nekoliko sati pre zločina, on je na Fejs okačio Violetinu sliku i pesmu Olivera Dragojevića „Bez tebe“.

Završili u bolnici BABI I DEDI POZLILO OD TUGE

foto: Privatna Arhiva

Ubijena Violeta živela je s ocem, maćehom, bakom i dekom.

- Nju je majka napustila kad je bila mala. Očuvao ju je otac, uz pomoć bake i deke. Nesrećnim ljudima je juče pozlilo, pa su kolima Hitne pomoći odvezeni u dom zdravlja. Veoma su bili vezani za unuku - kaže komšija.

Rođaci u suzama POKIDAO JOJ ARTERIJU

Ispred Violetine kuće juče su se okupili rođaci i komšije. Svi su u šoku i ne mogu da veruju šta se desilo.

foto: Privatna Arhiva

- Izgleda da je s namerom došao da je ubije, ciljao je pravo u arteriju na vratu, pokidao ju je. Da je njen otac znao šta će desiti, ne bi ga nikad pustio u kuću. Ništa nije ukazivalo na ovo - pričaju rođaci.

Niz incidenata SLUPAO KOLA, PA PRETIO SAMOUBISTVOM

Dušan Petronijević je dva dana pre zločina napravio incident u Koceljevi.

- Divljao je svojim automobilom i zakačio je nekoliko vozila, koja je tom prilikom oštetio. Kada je policija došla na uviđaj, alko-test je pokazao da u krvi ima oko 0,5 promila alkohola. Očevici kažu da je delovao kao u nekom transu, da se teturao i bio veoma čudan - kaže izvor i dodaje:

- Sutradan, u subotu, njegov otac je sav uznemiren došao u policijsku stanicu i rekao da njegov sin hoće da se ubije. Dušan je, navodno pretio da će se zaklati. Patrola je došla u njihovu kuću, ali se Dušan smirio i odustao od namere. Navodno, tada je kod njega došla i Violeta, koja je uspela da ga smiri. On je pričao da će se ubiti, jer nema para da plati štetu na automobilima koje je prethodno slupao - kaže izvor.

(Kurir.rs / Ana Mitić / Foto:Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track