REM pokreće postupak protiv TV Hepi zbog oralnog seksa u programu uživo

Novosti Online

13. 10. 2019. u 20:16

Skandalozna situacija u “Parovima” šokirala Srbiju

РЕМ покреће поступак против ТВ Хепи због оралног секса у програму уживо
SKADNALOZNA situacija uživo pred kamerama, koja se dogodila na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a kada je prostituka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija "Parovi" Uroša Anđelića, šokirala je Srbiju. Tim povodom oglasio se glavni urednik "Hepi" televizije Milomir Marić, koji je izjavio da se to nije dogodilo, a iz Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je rečeno da će biti pokrenut postupak.

Sve se dogodilo u subotu veče, na TV Hepi, kada je gošća rijalitija "Parovi" bila prostitutka iz Loznice koja je obećala da će oralno zadovoljiti unuka Ere Ojdanića. Kada je ušla u vilu ona je ispunila obećanje, a sve je emitovano u programu uživo. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, gde ga ljude dele uz gađenje. Ovim povodom se oglasio glavni urednik ove televizije.

- Nisam gledao, da, ne znam šta vi pričate, to se vama učinilo - rekao je Marić. - Ma ne, to se vama pričinilo, to je moj komentar. Niko to nije video, osim vas.

Olivera Zekić, član REM-a, izjavila je da će u svakom slučaju biti pokrenut postupak.

- Mi to stalno radimo, ali da li će i kada biti izrečene mere to se nikad ne zna, jer nema hitnog postupka. Na sve se dugo čeka i mnogi slučajevi obično zastare i zato televizije u Srbiji mogu da rade šta hoće, ne postoje prave sankcije - kaže Olivera Zekić. Zekić je za “Blic” rekla da je najveći problem u tome što REM-u nije omogućeno da finansijski kazni propust televizije.

- Već smo jednom zabranili program televiziji “Hepi” na 24 sata zbog neprimerenog sadržaja, ali to očigledno nije urodilo plodom. Dok se REM-u ne dozvoli da sam naplaćuje kazne, ništa se neće promeniti. Takav je princip i u zemljama regiona, gde su kazne za televizije i po 300.000 evra. To su kazne koje ozbiljno mogu da uzdrmaju budžet televizije i sankcionišu je da ne ponavlja neprimeren sadržaj. Dok kod nas samo šaljemo hiljade prijava, ali se ništa ne dešava. U zakonu to mora da se promeni, jer TV industrija može da se dovode u red samo ako ih udarite dobro po džepu - zaključila je članica REM-a.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Милош Марић

13.10.2019. 22:28

@Marko1 - Извини, није слика данашње Србије, него шачице бедника.

Mozda Veruju U Deda Mraza

13.10.2019. 21:18

Ma, kao neka promena da ce se desiti. Dokle ima ovaca koje gledaju te gadosti, do tada xe biti i vune. Toliko mogucih programa, od likovne umetnosti, knjizevne, VERSKE, neke naučne emisije, vežbanje matiematike i maternjeg jezika pa do toga da se ubace kvizovi za sve uzraste. No dok se gleda golotinja i dok vi kao ovce bacate pare na glasanje do tada ce nam i biti tako.... Tako da od neke koristi i ima sto posedujem kablovsku, pa ne moram da gledam

ivica

14.10.2019. 07:05

@Aca - Pozz Postovani Gospodine.Podrzavam vas komentar i pisao sam da je neumjesno da se Srbija Zemlja mnogih ljepota prezentira na ovakav nacin,Zabraniti a Tv kucu kazniti novcanom kaznom ali ne minimalnom pa da rade po starom programu

David i GOLI JATI III

14.10.2019. 00:56

... TAJ - LAND u EVROPU ?? Od Sramote DA nas bude SRAM !!!... Sistem Vrednosti NULA - to TRUJE decu i POTSTICE mlade DA je to normalno - stoga brojna ubistva i nakardna slika Srbije !!!

Pedja

14.10.2019. 07:13

Ne treba mi kablovska da ne gledam ovu sodomu i gomoru. Samo dosta rada i dece i nemate vremena za ovakve stvari. Verujte mi. Pricam iz iskustva.

iz glave

14.10.2019. 07:27

Хепи затворити, одговорне казнити дебело, али и казнит све медије који су пренели тај "догађај"

Nebojsa

14.10.2019. 08:05

Neobicno smela izjava clanice REM-a, koja govori da institucije i zakon ne rade svoj posao. Sada ce vise biti zanimljivije videti sta ce biti sa njom...

Реално

14.10.2019. 13:47

@Patriota - Ту "орално" не помаже, па је мало вероватно да има те намере!

disident Dimitrijevic Boris

14.10.2019. 09:48

nije fer prema TV Happt , jer ovaj narod pusi 30 godina i nikom nista ,niko ne pokrece postupak .kakvo licmerje