Prevozio 45 ilegalnih migranata u kombiju kroz Severnu Makedoniju

Policija Severne Makedonije saopštila je da je njena patrola otkrila 45 migranata na glavnom putu blizu grada Velesa i uhapsila vozača kombija u kojem su bili sakriveni.
Prevozio 45 ilegalnih migranata u kombiju kroz Severnu Makedoniju
Foto: Pixabay
Migranti poreklom iz Pakistana otkriveni su rano jutros u kombiju, a uhapšeni vozač je dvadesetosmogodišnji državljanin Severne Makedonije.
 
Veruje se da su migranti ilegalno ušli u Severnu Makedoniju iz Grčke i očekuje se da budu deportovani u tu zemlju.
 
Iako je zvanično zatvorena od 2016. godine, takozvana "Balkanska ruta" i dalje se koristi za ilegalno prebacivanje migranata u bogatije evropske zemlje.
 
Broj migranata uhvaćenih u ilegalnom ulasku u Severnu Makedoniju porastao je 20 odsto ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.