Tumbaković: Pitajte Jovića da li je bio povređen

N. ILjUKIĆ

13. 10. 2019. u 17:49

Ja radim svoj posao na način da napravim najbolji tim i najbolji rezultat. Možda je pitanje za Luku Jovića da li je zaista bio povređen – rekao je selektor

Тумбаковић: Питајте Јовића да ли је био повређен

Ljubiša Tumbaković Foto: N. Paraušić

Veliku prašinu u srpskoj javnosti izazvala je vest madridskog lista “As”, koji je plasirao priču o kažnjavanju napadača Reala Luke Jovića od strane selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića.

Strateg “orlova” je u Viljnusu, gde će reprezentativci Srbije u ponedeljak odigrati meč kvalifikacija za EP protiv Litvanije govorio na ovu temu.

- Luka Jović se posle utakmice sa Portugalijom javio porukom jednom članu stručnog štaba i prijavio povredu, pa je zbog toga bio odsutan sa meča u Luksemburgu. Meni se nije javio, a ja iz iskustva znam da je za takve stvari potreban razgovor, a ne poruka – rekao je selektor, dodavši da je suviše iskusan da bi se na nekoga ljutio.

- Ja radim svoj posao na način da napravim najbolji tim i najbolji rezultat. Možda je pitanje za Luku Jovića da li je zaista bio povređen. Ali, imali smo suviše problema na putu od Beograda do Vilnjusa, prilično kašnjenje leta, pa nas čeka naporan trening i priprema utakmice sa Litvanijom. O Luki Joviću možemo i posle ovog meča – rekao je Tumbaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Šou...

13.10.2019. 18:33

...ako ste mislili da ne može biti gore od Krstajića,debelo ste se prevarili ljudi,....može...

Dmitar

13.10.2019. 18:38

Ma ne može Jović da izbaci Mitrovića iz prvog tima, dečko je igrao dobro u Nemačkoj,svi su igrali za njega i odgovarala mu je ta koncepcija. Uostalom, on jeste u Realu, ali ne igra,a činjenica je da Mitrović u reprezentaciji daje maksimum, i daje golove,koristi 99 posto šansi,samo lud selektor moze takvog golgetera da skloni zbog Lukića. I Milivojević se tako ponašao kod Krstajića, sad se vratio, i ništa bolje niji od drugih igrača. Udarila je njima slava u glavu,pa se sad ljute kad ne igraju.

Rod

13.10.2019. 20:30

Igrači koji su se sami izborili u surovom profi fudbalu, drže do integriteta i neće svoje teško stečeno ime da degradiraju pod nekim Krstajićem ili Tumbom, koji izgleda samo kod nas mogu biti treneri i to reprezentacije.

Емил

14.10.2019. 09:47

Није њега Звезда случајно најурила,а ово са Реалом је некаква превара или прање пара.Он је градјен за неког кечера,а не за фудбалера.Митровиќ је доктор фудбала за њега....

Milan Galic

14.10.2019. 10:37

Tumbo šta si tražio to si dobio.Tako ti i treba.Jesili bio slep ili lud izgleda i jedno i drugo.