Вести:

недеља, 13. октобар 2019.

Шиптарски провокатори побегли кад су их на утакмици појурили Срби (ВИДЕО)

недеља, 13. октобар 2019. | КМ новине 0

Нови снимци нереда у Италији: Срби јуре албанске провокаторе, Балотели у чуду.




Дан после прекида пријатељског меча између Бреше и Војводине појавио се нови видео из другог угла.

Пријатељки меч у Италији између Бреше и Војводине и дан после је централна тема свих медија и изван Србије. Резултат је у другом плану, а оно о чему се и даље полемише је сукоб између Срба и Албанаца, као и изјава Ненада Лалатовића да је “Косово било и остало српско”.

Сукоб је ескалирао почетком другог полувремена. Наиме, пар Албанца са заставом своје земље дошли су до саме ивице терена одакле су провоцирали Србе на трибини са друге стране терена. Када су то приметили српски навијачи, одмах су потрчали ка групици Албанаца који су се дали у бег.

До већег инцидента срећом није дошло, али меч није настављен пре свега због иницирања прве звезде италијанског тима Марија Балотелија.

Овој великој звезди светског фудбала ништа није било јасно што се може видети и на новом снимку који је испливао у јавност само дан после самог инцидента.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo, #Metohija, #Srpska_Lista, #Izbori, #Izdaja, #Vučić, #Laž,  #Šiptari, #Albanci, #Ekstremisti, #Srbija, #Separatisti, #kmnovine,

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине