IZA SEKS-SKANDALA KOJI TRESE MAĐARSKU STOJI ĐAVOLJI ADVOKAT: Posle snimka bahanalija Orbanovog funkcionera u Hrvatskoj, na internet postavljen i snimak orgija opozicionog gradonačelnika (FOTO 18+)
Foto: Printskrin

afera!

IZA SEKS-SKANDALA KOJI TRESE MAĐARSKU STOJI ĐAVOLJI ADVOKAT: Posle snimka bahanalija Orbanovog funkcionera u Hrvatskoj, na internet postavljen i snimak orgija opozicionog gradonačelnika (FOTO 18+)

Hrvatska -

Bahato Žolt Borkai, prvi čovek Đera, uhvaćen kako na jahti u okolini Dubrovnika uživa u prostitutkama s prijateljima

Lokalni izbori u Mađarskoj, održani juče, ostaće upamćeni po seks-skandalu za koji se pobrinuo Žolt Borkai (54), gradonačelnik Đera, saradnik premijera Viktora Orbana i srećno oženjeni otac dvoje dece!

Naime, ovaj bivši olimpijsku prvak u gimnastici uhvaćen je kako s prijateljima orgija s prostitutkama na jahti u Hrvatskoj.

foto: Printscreen / Kurir

Đavolji advokat

Žolt Borkai se po izbijanju skandala javno izvinio porodici, ali je odbio da podnese ostavku. Video-snimci na kojima se navodno nalaze poznate hrvatske starlete privukao je veliku pažnju javnosti, koja nije bila zainteresovana za lokalne izbore na kojima se očekivala ubedljiva pobeda vladajućeg Fidesa. Kako prenosi nemački Dojče vele, upravo zbog skandala jučerašnji izbori su postali svojevrstan referendum o vladavini Orbana i njegove stranke, koja se u javnosti prikazuje kao zaštitnica hrišćanskih vrednosti. Video-snimak orgija Žolta Borkaija postavo je na sajt Pornhab korisnik čiji je nadimak „đavolji advokat“, a gradonačelnik je u društvu svog advokata Zoltana Rakošfalvija.

Kriva mu opozicija

foto: Printscreen / Kurir

"Uveren sam da su laži objavljene o meni deo kampanje opozicije čiji je cilj da se pažnja javnosti preusmeri s njihove nesposobnosti", rekao je Žolt Borkai.

Na isti sajt je postavljen i porno-snimak opozicionog političara Tamaša Vitinghofa, gradonačelnika gradića Budaerša, nedaleko od Budimpešte. On se kao i Žolt Borkai izvinio porodici odbijajući da podnese ostavku. Ubrzo su njihovi snimci skinuti s ovog sajta.

foto: Printskrin
foto: Printskrin
foto: Printskrin

Slučaj iz 2012. godine UMEŠAN U KORUPCIJU

Žolt Borkai je 2012. bio u središtu jedne korupcijske afere. Tada je kupio jeftino poljoprivredno zemljište na obroncima Đera da bi kasnije njegova namena bila preinačena u industijsko. Tamo je „Audi“ otvorio svoj logistički centar i u početku je iznajmljivao zemljište koje je posle dve godine kupio. Mađarski mediji su preneli da su supruga Žolta Borkaija i njegov sin Adam dobijali brojne finansijski unosne poslove. Sin je mesečno primao 3.000 evra od preduzeća koje gotovo da nije ni bilo aktivno.

Božja zapovest br. 11 ZAŠTO ORBAN ĆUTI

Zanimljivo je da se o skandalu uopšte nije oglasio premijer Orban. Predsednik mađarske vlade je nedavno na kongresu Fidesa dao moguće objašnjenje za takav postupak:

- U politici je neophodna 11. božja zapovest. Ona glasi: „Ne govori ništa loše protiv svog stranačkog druga“ - rekao je tada Orban.

(Kurir.rs / Foto:Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja