Tumbaković o Joviću: Nije se javio, ne znam da li je povređen

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković prokomentarisao je odsustvo Luke Jovića. Jović nije pozvan za prijateljsku utakmicu sa Paragvajem, odnosno kvalifikacionu protiv Litvanije, koje "orlove" očekuje u ponedeljak.

Španski list As je tokom dana preneo da je Tumbaković ljut jer je Jović slagao da je povređen za meč sa Luksemburgom, a četiri dana posle toga je igrao za Real Madrid i da ga zbog toga selektor nije pozvao za meč sa Litvanijom.

"Nemam ja prava da budem ljut ni na koga. Imam pravo da radim svoj posao na način za koji mislim da je najbolji. Luka Jović je mlad igrač i pedagogija je deo mog posla, ali i odnosa, roditeljskog i trenerskog. Ipak, moram da vodim računa o interesu posla kojim se bavim. On se javio porukom i ja sam shvatio da taj njegov odgovor traži objašnjenje koje je direktno. On to nije uradio, ne vidim razloga da bih se ljutio. A da li je bio povređen, to treba da odgovore lekari, a ne ja", rekao je Tumbaković i dodao:

"Moram da priznam da sam više sam očekivao da pričamo o sutrašnjoj utakmici, a Luka Jović nije ovde. Imamo jako puno prostora da pričamo na tu temu kad se vratimo. Da pitate zašto se nije javio selektoru, da li je bio povređen, razumem sve... Ja ovog momenta, uz sve probleme u transportu imam problem organizacije treninga i priprema za utakmicu. Pričaćemo, u redu, ali posle utakmice, ne sad", zaključio je Tumbaković.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво