Vranjancima derbi juga, Popović heroj Dinama! Pazar slavio u Kragujevcu i zapretio Metalcu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.19. | 17:30

Bez bodova ostala i Kolubara

Truba će da svira u Vranju! Dinamo je u južnjačkom derbiju u 14. kolu Prve lige Srbije uspeo da iskoristi prednost domaćeg na terenu i na Jumko stadionu savlada Radnički iz Pirota sa 2:1 čime je zadržao korak za vodećim Metalcem.

Poveli su Vranjanci već u 13. minutu utakmice kada su Piroćanci izgubili loptu na svojoj polovini terena. Stigla je ona do Enesa Dolovca, a on sjajnim udarcem sa više od 20 matira debitanta na golu gostiju iz Pirota, 19-godišnjeg Viktora Gančeva za vođstvo od 1:0. Dao je taj gol Vranjancima krila, krenuli su još agresivnije i po drugi pogodak, ali  je taj nalet sasekao Strahinja Petrović već u 17. minutu. Korner sa desne strane, glavomtuče Petrović za izjednačenje. Jednom su dakle uspeli gosti da se izbave iz problema, ali ne i drugi put. U 67. minutu Nikola Popović je strelac za Dinamo, koji se tako diže do kote od 23 osvojena boda.

Izabrane vesti

Liderima se prikrao i Novi Pazar, koji je pogotkom Ivana Pejakovića u 58. minutu odneo ceo plen sa kragujevačkog “Čika Dače”. Međutim, tek će Plavi dobiti šansu da materijalizuju ovaj dobar rezultat, pošto u sledećem kolu dočekaju Metalac, a u gradu sa Jošanice fudbaleri Novog Pazara osvojili su 15 od mogućih 18 bodova.

OFK Bačka je savladala Zemun sa 1:0 i gurnula Kolubaru na sedmo mesto, pošto je tim iz Lazarevca istim rezultatom izgubio na gostovanju kod Zlatibor Čajetine.

PRVA LIGA SRBIJE - 14. KOLO:

Nedelja:

OFK Bačka - Zemun 1:0
Dinamo Vranje - Radnički Pirot 2:1
Radnički Kragujevac - Novi Pazar 0:1
Žarkovo – Trajal 1:1
Zlatibor - Kolubara 1:0

U toku:

Metalac - Grafičar

Ponedeljak:

15.00:  (2,60) Smederevo  (3,00)  Kabel (2,75) 
15.00:  (1,60) Sinđelić (3,70)  Budućnost Dobanovci (5,40) 

NAPOMENAKvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara