Dušan (33) iskasapio Violetu (19), pa se sa krvavim nožem u rukama vozio s njom do Doma zdravlja: Jezivi detalji zločina kod Koceljeve (FOTO/VIDEO)

A.Delić

13. 10. 2019. u 12:41

Osumnjičeni je u nedelju ujutru izbo svoju devojku u selu Batalage kod Koceljeve

Душан (33) искасапио Виолету (19), па се са крвавим ножем у рукама возио с њом до Дома здравља: Језиви детаљи злочина код Коцељеве (ФОТО/ВИДЕО)

Kuća u kojoj se desilo ubistvo; Foto: A Delić

Dušan P. (33) osumnjičen je da je u nedelju ujutru oko 8.00 časova izbo svoju bivšu devojku Violetu Jošić (19) u selu Batalage kod Koceljeve.


Kako saznaju “Novosti” osumnjičeni je ujutru došao kod Violete kući i rekao njenom ocu Dragiši da je došao da je iznenadi. Ne sluteći šta je naumio, Dragiša mu je rekao da je devojka radila treću smenu i da se još nije vratila sa posla, te da može da je sačeka u njenoj sobi.

Kada je Violeta došla kući, otišla je u svoju sobu i ubrzo su se začuli jauci. Uspaničeni otac je, začuvši galamu i zapomaganje, pozvao komšije i oni su nesrećnu devojku smestili u automobil i povezli u Dom zdravlja u Koceljevi.


Osumnjičeni Dušan je, noseći nož kojim je navodno izbo Violetu, čak seo u isti automobil i zajedno sa žrtvom i njenim najbližim se odvezao do zdravstvene ustanove. Kada su stigli do Doma zdravlja, s obzirom da živi u blizini, on je mirno odšetao do svoje kuće i tamo ostavio krvav nož na stolu.


Kada je to video, njegov otac je pozvao policiju koje je ubzo stigla, a osumnjičeni se nije opirao hapšenju.

Kuća u kojoj se desilo ubistvo

Ispred Violetine kuće, okupili su se rođaci i komšije. Svi su u šoku i ne mogu da veruju šta se desilo. Nije jasno da li je Dušan došao s namerom da ubije bivšu devojku ili je reč o svađi koja se krvavo završila.


- S obzirom da je ciljao u vratnu aortu, da je udari tu, mislim da je ciljao da je ubije. Ali nisam sigurna – rekla je vidno uznemirena Violetina strina Gordana.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Белгород Ц.З.

13.10.2019. 13:39

Шта је бре ово људи,станите више,хоће ли престати више ово!? Па на два дана нека будала неког избоде,шта се дешава ово!?

Blagota

13.10.2019. 14:02

u ovom slucaju treba utvrditi ko je napravio propust na relaciji policija - tuzilastvo i odgovornog strogo kazniti