Najnovije vesti
Slobodno vreme
Spremite drva za zimu uz motornu testeru na akciji za samo 5.999 dinara!

Spremite drva za zimu uz motornu testeru na akciji za samo 5.999 dinara!

Hladni i topli dani se stalno smenjuju, što nam je upozorenje da se spremamo za zimu. Motorna testera je neophodan alat onih koji spremaju drva za ogrev, a ako se još uvek niste opremili dobrom testerom, na pravom ste mestu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
drvoseca foto p vujanac Foto: P. Vujanac / RAS Srbija
drvoseca foto p vujanac
Foto: gruppi / Promo

Iz velike ponude koja se može naći smo vam izdvojili jednu na velikoj akciji. Majestic motorna testera ima 2,9KS i 3000 o/min dok ergonomski dizajn čini svako sečenje mnogo lakšim. Testera je i za profesionalce i za domaćinstvo a za više informacija i kupovinu za samo 5.999 dinara kliknite na gruppi.rs.

Gruppi.rs vam je danas izdvojio još stvari na akciji:

Ako imate kamin ili peć, ovaj Straus usisivač pepela će vam umnogome olakšati čišćenje. Ima sistem filtera koji zadržavaju i najfiniji pepeo. Samo na gruppi.rs za 4.199 dinara.

Foto: gruppi / Promo

Recite ,"doviđenja" moljcima uz lepljive trake koje samo postavite u garderober - moljci će sami doleteti na njih i zalepiti se. Na akciji za 499 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Ugrejte ruke pre nego što krenete da vozite uz univerzalan grejač za volan. Samo ga utaknete u upaljač i stavite na volan koji će brzo primiti toplotu. Na akciji 2.199 dinara klikom na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

LED lampa za čitanje je idealno rešenje za osvetljenje vaših omiljenih stranica. Radi sa 3AAA za 299 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Pametni ranac koji ima skriveni rajsferšus i plastično ojačanje ispod tekstila tako da je nemoguće iseći ga, a osim toga ima i USB priključak za punjenje telefona ili lap topa. Sa cenom od 1.999 možete ga naći na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Set Zurrichberg posuđa od 3 šerpe sa poklopcima za 3.499 dinara. Šerpe su od nerđajućeg čelika sa staklenim poklopcima samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

3D zidni samoljepljivi sat po ceni od 999 dinara. Dizajnirajte sami svoj sat, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Zidne kutije za alat, sa 43 dela po ceni od 3.999 dinara. Skladištite sav alat na jednom mestu, sa ovim zidnim kutijama uvek ćete moći brzo da pronađete alat, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Praktična sušlica koja ne zauzima prostor jer je okačite između zidova a kada Vam ne treba samo uvučete žice. Sastoji se od 4 žice ukupne dužine preko 14m - nikad više veša na nikad manje mesta, na akciji za samo 599 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Protočna slavina sa tušem koja sama greje vodu i tako zamenjuje klasičan bojler koji troši dosta struje, po ceni od samo 3.999 dinara. Slavina momentaln greje vodu u neograničenim količinama, danas na akciji gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Vodootporna LED traka dužine 5m može zasijati u vašem domu za samo 599 dinara. LED trake pružaju veoma lepo svetlo, a pritom su veoma štedljive, samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Video nadzor sa 4 WiFi kamere koje se vrlo lako postavljaju - nema kablova za povezivanje sa snimačem. Sa telefona ili kompjutera možete u realnom vremenu gledati šta se dešava u kući, vikendici, kancelariji ili prodavnici. Na velikoj akciji za 17.999 dinara na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Kraftmate ubodna testera po ceni od 1.999 dinara.

Foto: gruppi / Promo

Kvalitetna testera pomoći će prilikom svih radova u kući ili dvorištu, danas na akciji gruppi.rs