Trinkijeri: Jako loš pristup, plejmejkeri nula asistencija...

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.10.19. | 20:50

Trener Partizana vidno nezadovoljan posle gostovanja u Kopru

Razočaran je Andrea Trinkijeri posle premijernog poraza svog tima u novoj sezoni. Partizan je u Kopru izgubio od Primorske sa 68:56 u drugom kolu ABA lige, a njegov trener kaže da je pobedio bolji tim.
"Čestitam Primorskoj, bili su bolji u svim aspektima igre. Koncentraciji, odbrani, napadu... Mi smo imali jako loš pristup utakmici. Košarka zahteva koncentraciju, bez koncentracije je jako teško igrati. Mi smo bili bez koncentracije. Nismo ništa pogodili, imali smo sedam asistencija, naši plejmejkeri su imali nula, mislim da je jako teško igrati. Ovo je bila do sada sigurno najlošija utakmica Partizana, bili smo jako loši u svemu", priznao je Trinkijeri.

Izabrane vesti

Za razliku od Italijana, trener Primorske Jurica Golemac je zadovoljan. On u prvi plan ističe podršku koju je njegov tim imao sa tribina.
"U sjajnoj atmosferi igrali smo vrhunsku odbranu. Navijači su nam dali dodatnu snagu, a kada smo izgubili energiju i stali, oni su nas nosili. To je bio ključ večerašnje pobede. Partizan je imao probleme sa povredama pre utakmice, stigao je posle nekoliko teških utakmica i nije imao pravu energiju. Ali to će ih pratiti tokom cele sezone. Mi ćemo našu snagu koristiti do maksimuma", istakao je Golemac.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara