NIKAD VIŠE MILO MOJE: Brutalno ubijena Mostarka Lana Bijedić danas je po MAJČINOJ ŽELJI sahranjena u Beogradu! Oprostila se od  ĆERKE JEDINICE uz POTRESNU pesmu
Foto: Avaz.ba/Ž. Milićević, Printscreen/Facebook

tuga

NIKAD VIŠE MILO MOJE: Brutalno ubijena Mostarka Lana Bijedić danas je po MAJČINOJ ŽELJI sahranjena u Beogradu! Oprostila se od ĆERKE JEDINICE uz POTRESNU pesmu

Crna Hronika -

Lana Bijedić (19), koja je brutalno ubijena u nedelju kod Čapljine, danas je po majčinoj želji kremirana na beogradskom Novom groblju gde će biti i sahranjena.

Majka ubijene Mostarke oprostila se od ćerke potresnom objavom na društvenim mrežama. Lana je bila jedinica u porodici i povezanost između njih dve vila je neizmerna.

Majka Nina Bijedić se oprostila od od svoje jedinice potresnom pesmom “Milo Moje”, Bisere Veletanić:

Nikad više, milo moje

Nikad više…

Nikad više onog leta

Nema zašto cvet da cveta

Umrle su oči tvoje

Nikad više, gotovo je

Plakati neću ja, milo moje

Oko je prazno i slepo

Sad jeste, zlo je, sve svršeno je

A bilo nam, bilo nam je lepo

A bilo nam je, bilo nam je lepo….

Da podsetimo Lanino telo izvučeno je u nedelju iz reke Studenčice, na pola puta između Čapljine i Ljubuškog, prema skretanju za vodopad Kravica. Ribar koji se tu zatekao, primetio je da voda nešto nosi. Uspeo je da telo dovuče do obale, posle čega je alarmirao policiju u Ljubuškom i Hitnu pomoć. Policija je pozvala pripadnike GSS-a koji su telo izvukli iz reke, a za sve njih prizor je bio mučan.

foto: Printscreen: Facebook/Srednja građevinska škola Mostar

Uočeni su hematomi, pogotovo na rukama i kod jednog oka. Istražitelji sumnjaju na tragove borbe, a s terena su izuzeti fragmenti koji će biti poslati na veštačenje. Njen nestanak je dan ranije u 18.15 sati policiji prijavila majka Nina Bijedić, inače dekanesa Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) u Mostaru.

Prema prijavi, devojci se u 14.30 sati izgubio svaki trag. Majka je neuspešno pokušavala da je dobije na telefon nakon što se u dogovoreno vreme nije vratila kući „s kafe sa prijateljicom“.

Majku je to posebno uznemirilo, jer je Lana posle toga trebalo da ide u Sarajevo, gde je upisala Internacionalni univerzitet Burch. Lana je inače praunuka Džemala Bijedića, nekadašnjim predsednikom Saveznog izvršnog veća SFRJ. Lana je bila jedino dete Nine Bijedić .

Kurir.rs

Foto: Avaz.ba/Ž. Milićević, Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track